|

Bir efsane oyun daha mobile geliyor

Efsane oyunlar bir bir akıllı cihazlara gelmeye devam ediyor. Super Mario Run’ın iOS platformunda yayınlanması sonrası bir diğer efsane yapım olan Mega Man 1-6 serisi de iOS ve Android platformunda yayınlanmaya hazırlanıyor.

Yeni Şafak
11:15 - 21/12/2016 Çarşamba
Güncelleme: 11:17 - 21/12/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

Ünlü oyun stüdyosu Capcom tarafından Twitter üzerinden yapılan duyuruda geçtiğimiz yıl Mega Man Legacy Collection adıyla PC, Xbox One, PS4 ve Nintendo 3DS platformlarında satışa sunulan oyunun mobil platformda her bir bölümünün ayrı olarak satılacağı açıklandı. Her biri 1.99 dolardan satılacak oyunların iOS ve Android platformlarında oynanabileceği bildirildi.





Mavi bombacının orijinal maceralarının yer alacağı mobil oyun ile birlikte popüler ve ikonik oyun karakterlerinden Mega Man'in hem oyunun fanları hem de yeni oyuncularla buluşması sağlanmış olacak. Mega Man 1-6 serisi önümüzdeki ayın başında iOS ve Android uygulama marketlerinde indirilmeye hazır olacak. Tabii ki oyunların ücretli olduğunu tekrar belirtelim.



Daha öncesinde efsane oyun Super Mario Run piyasaya sürülmüş, ilk 3 günde 2.85 milyon indirilmeye ulaşmıştı. Mega Man Legacy Collection oyunundan görüntüler ise aşağıdaki video da bulabilirsiniz:













#Mega Man Mobile
#Oyun
7 yıl önce
default-profile-img