|

Bu telefon akıllı saat boyutunda

1.7 inç boyunda ekrana sahip akıllı telefon üretildi. Boyutları itibari ile sadece bir akıllı saat boyutundaki telefon, kullanıcılarına normal akıllı telefon deneyimi sunmayı hedefliyor.

Yeni Şafak
17:11 - 21/10/2016 Cuma
Güncelleme: 14:12 - 21/10/2016 Cuma
Yeni Şafak
Bu ürünün üzerinde bulunan sensörler, kalp ritminizi ölçecek ve attığınız adımları sayarak kaydedebilecek.
Bu ürünün üzerinde bulunan sensörler, kalp ritminizi ölçecek ve attığınız adımları sayarak kaydedebilecek.

Akıllı telefonlarda ekranlarının boyutları artık oturmaya başladı. 4 inç ila 6 inç arasında farklılık gösteren modeller boy göstermeye başladı. Lakin hala ekran boyutları konusunda daha küçük ekrana sahip, daha kolay kullanım sağlayan telefonları arayanlarda yok değil.



İşte Vphone S8 adında ki akıllı telefon küçük ekranlı telefon kullanmak isteyenlere çare olacak. Üretilen telefon 1.7 inç ekran boyutuna sahip. Apple Watch boyutundaki telefon, donanımsal özelliği bakımından akıllı telefon deneyimi sunacak gibi görünüyor. Zaten akıllı saatlerin özellikleri göz önüne alındığında bu boyutlarda bir akıllı telefonun çıkması teknoloji dünyasının beklentileri arasında yer alıyordu.



Vphone S8 adındaki akıllı telefonun özellikleri, boyutu itibari ile üst seviyelerde değil. Micro SIM portuna sahip telefonda 64 MB RAM'e bulunuyor. 128 MB hafızasının yanında FM radyo desteği de sunan cihaz, 380 mAh batarya ile kullanıcılarına sunulacak.







Ayrıca üzerinde bulunan sensörler kalp ritminizi ve adım sayar sayesinde günlük attığınız adımları sayarak kaydedebilecek. Cihaz sadece Çin için satılacak ama yakın gelecekte bir şekilde diğer marketlerde de benzerlerini göreceğinize emin olabilirsiniz.



#Vphone S8
#Akıllı telefon
#Küçük ekranlı akıllı telefon
#Akıllı saat
7 yıl önce