|

Call of Duty 2. Dünya Savaşı geliyor

Activision'ın geliştirdiği dünyanın en sevilen savaş oyunlarından biri olan Call of Duty özüne dönüyor. 26 Nisan'da düzenlenecek etkinlikte Call of Duty WWII tanıtılacak. 2. Dünya Savaşı'nın konu alındığı bu oyunun, 2017 yılına damga vurması bekleniyor.

Yeni Şafak
16:37 - 22/04/2017 Cumartesi
Güncelleme: 16:39 - 22/04/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Call of Duty WWII oyunu kasım ayında satışa çıkacak.
Call of Duty WWII oyunu kasım ayında satışa çıkacak.

Dünyanın en popüler savaş oyunları arasında yer alan Call of Duty, sonunda çark etti ve geçmişe dönüş yapmaya karar verdi. Bildiğimiz üzere oyunun ilk serilerinde eski dönem savaşları konu alınıyordu ve bu yönüyle de bir hayli beğeniliyordu.

Fakat sonrasında özellikle Modern Warfare ve Black Ops serileriyle oyun tamamen farklılaştı ve konu uzay savaşları boyutuna geldi. Hal böyle olunca birçok oyunsever CoD yerine alternatif oyunlara yöneldi.

EA Games bu açığı iyi değerlendirdi ve geçtiğimiz sene 1. Dünya Savaşı'nın konu alındığı Battlefield 1 oyununu geliştirdi. Bu oyun bir hayli ses getirdi ve beğeni topladı. Call of Duty'yi geliştiren Activison şirketi de bunun farkına vardı ve stratejisini değiştirdi. Nihayetinde oyunseverleri sevindirecek açıklama yapıldı. Call of Duty: 2. Dünya Savaşı çok yakında geliyor...


Söz konusu oyun için geri sayım başlatıldı. 4 gün sonra 26 Nisan Çarşamba günü TSİ 19.00'da dünya çapında yapılacak canlı yayınla Call of Duty WWII resmen tanıtılacak.

Merakla beklenen oyunun kasım ayında satışa çıkacağı öngörülüyor...

#Call of Duty
#2. Dünya Savaşı
7 yıl önce