|

Call of Duty: Infinite Warfare kısa bir süre ücretsiz

Oyun severlerin büyük ilgisini çeken Call of Duty serisinin yeni oyunu kısa bir süre önce yayınlanmıştı. Yeni oyunu almayı düşünenlerden biriyseniz, kısa bir süreliğine de olsa oyunu ücretsiz deneyebilirsiniz.

Yeni Şafak
13:17 - 13/12/2016 Salı
Güncelleme: 13:19 - 13/12/2016 Salı
Yeni Şafak

Her yıl yeni bir oyunla oyun severlerin karşısına çıkan ve aksiyon tutkunlarının çok ilgi gösterdiği Call of Duty, yeni oyunu Call of Duty: Infinite Warfare ile kısa bir süre önce raflarda yerini almıştı. Activision resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada oyunun kısa süreliğine ücretsiz olarak denenebileceği

.



Söz konusu açıklamaya göre oyun severler 15 Aralık ile 20 Aralık tarihi arasında PS4 ve Xbox One kullanıcıları oyunu konsollarına ücretsiz indirerek oynayabilecek. PC kullanıcıları ise maalesef bu imkândan yararlanamayacak. Oyunun 3 modunun da oynanabilir olduğu deneme sürecine ne yazık ki Modern Warfare Remastered dâhil değil. Eğer oyunu denedikten sonra almaya karar verirseniz; bu 5 günlük ücretsiz deneme süresince yaptığınız ilerlemenin kaydedileceğini ve oyunu satın aldıktan sonra devam edebileceğinizi de hatırlatalım.









#Infinite Warfare
#Call of Duty
#Ücretsiz
7 yıl önce