|

Dark Souls 3: Ashes of Ariandel’in oynanış videosu yayınlandı

Japon firması From Software ve Bandai Namco tarafından geliştirilen aksiyon – rol yapma video oyunu için yeni bir indirilebilir içerik (DLC) 25 Ekim’de yayınlanacak. Bu içerik öncesi yapımcı firmanın yayınladığı oynanış videosu oyunun hayranlarını daha da heyecanlandıracağa benziyor.

Yeni Şafak
13:38 - 22/09/2016 Perşembe
Güncelleme: 12:37 - 22/09/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Bugüne kadar 2.3 milyondan fazla kopyasının satıldığı Dark Souls oyunu için yeni DLC 25 Ekim tarihinde yayınlanacak.
Bugüne kadar 2.3 milyondan fazla kopyasının satıldığı Dark Souls oyunu için yeni DLC 25 Ekim tarihinde yayınlanacak.

Zorluk derecesi ve aldığı olumlu yorumlarla aksiyon – rol yapma oyunları arasında önemli bi konumda bulunan Dark Souls için yeni bir indirilebilir içerik 25 Ekim tarihinde yayınlanacak. Yayınlanacak yeni içerikte yer alan düşmanlar, oyunun hayranlarını şimdiden heyecanlandırdı. Yapımcı firma oyunun hayranlarının daha fazla merak duyması için her yeni gün bir oynanış videosu yayınlıyor.



Dark Souls 3 için yayınlanacak yeni indirilebilir içeriğin adı Ashes of Ariandel olarak açıklandı.

Bandai Namco ve From Software, Dark Souls III için Ashes of Ariandel isimli ek paketi PC, PS4 ve Xbox One gibi platformları için piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Season Pass almış olanların bu içeriğe ücretsiz olarak ulaşabileceği ifade edilirken, PC kullanıcılarının Steam üzerinden 23 TL'ye sahip olabileceği ifade edildi. Bu arada Steam üzerinden ön satışların başladığını da hatırlatalım.



İşte Dark Souls 3: Ashes of Ariandel için yayınlanan ve yeni indirilebilir içeriğinde yer aldığı oynanış videosu:






Oyun için daha fazla indirilebilir içerik yayınlanmayabilir


Tokyo Game Show 2016

sırasında From Software başkanı olan, aynı zamanda Darks Souls ve Dark Souls 3'ün yönetmenliğini üstlenen

Hidetaka Miyazaki

ile konuşan Polygon, firmanın başkanına direkt olarak, “

Oyun için çıkışını gerçekleştirecek olan 2 ek paket, serinin final noktasını mı koyacak?

" sorusunu sordu. Hidetaka Miyazaki bu soruya gayet tereddütsüz bir şekilde,

“Evet. Dark Souls serisinden artık uzaklaşmanın vakti geldi. Gelecekte yeni bir Dark Souls oyunu veya ek paketi görür müyüz bilemiyorum. Belki bu firmadan başka birisi bu seriyi devam ettirmek isteyebilir. Fakat biz inanıyoruz ki, Dark Souls III için çıkacak 2 ek paket ardından seriye son noktayı koyacağız."

cevabını verdi. Bu indirilebilir içeriklerden sonra uzun bir süre Dark Souls serisinin uykuya yatacağını söyleyebiliriz.





Miyazaki açıklamasının devamında eski Dark Souls oyunlarını, yeni konsollarda daha da iyileştirilmiş ve geliştirilmiş şekilde görebileceğimizi belirtirken Dark Souls tarzındaki bir oynanışın asla bitmeyeceğini, sadece serinin sonlandırıldığını tekrarladı. Miyazaki'nin 3 yeni oyun üzerinde çalıştıklarını, bunlardan bir tanesinin Dark Souls ile benzer olduğunu belirtelim.




'Ashes of Ariandel', Dark Souls III'ün iki genişletme paketinden birincisi

Yayınlanacak indirilebilir içerik sonrası yeni bir genişletme paketinin geleceği şu anlık bilinen tek konu.

Genişletme paketi yeni bir harita, 15'den fazla yeni silah, zırhlar, düşmanlar ve büyüler içeriyor. Bununla sınırlı kalmayıp, PvP, yani oyuncuya karşı oyuncu moduna özel de bir harita içerdiğini söylüyor

. Oyun için yayınlanacak indirilebilir içeriklerle oyunun ana temasından bağımsız haritalar olacak. Önemli farklardan ikisinin oynanış bazında Dark Souls III'ün orijinal haline benzememesi ve geliştirilmiş bölüm sonu canavarı savaşları olduğu söyleniyor. Bu pakette oyuncuların düşmanlarına mızrak fırlatabilecekleri müjdesi de veriliyor.




#Dark Souls III
#Dark Souls
#Ashes of Ariandel
8 yıl önce