|

Donald Trump mobil oyunda

Amerika’da gerçekleşecek başkanlık seçimlerine çok az bir süre adaylardan Donald Trump için mobil oyun geliştirildi. Oddboy ve AppArcanum tarafından geliştirilen Jrump adı verilen oyunda Trump uzaya gidiyor.

Yeni Şafak
13:18 - 22/09/2016 Perşembe
Güncelleme: 10:26 - 22/09/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Trump’un dünyayı kurtarması (!) için duvarlar kurması gerek. Bu duvarları kullanıcı yapıyor, gerisi Trump’a kalmış!
Trump’un dünyayı kurtarması (!) için duvarlar kurması gerek. Bu duvarları kullanıcı yapıyor, gerisi Trump’a kalmış!
Jrump

adı verilen mobil oyun

; iOS sürümününde markete eklendiği ve kısa bir süre yayınlanacağı duyuruldu.

Amerika başkan adayının bu macerasında karşısına engel olarak Hillary Clinton, Bernie Sanders , Kim Jong Un ve Barack Obama gibi isimler çıkıyor.


Yeni Zelandalı oyun geliştiricileri tarafından geliştirilen oyunda Donald Trump artık başkanlık seçimini kazanmış ve dünyayı yönetmek konusunda kendince başarılı sonuçlar almıştır. 2014 yılında ise Trump artık diğer gezegenlere yol almak istiyor. Amerika ile Meksina sınırına duvar öreceğini açıklayan Trump için oyunda da duvarlar kurulması gerekiyor. Bu duvarların üstünde zıplayan Trump, galaksiye ulaşmaya çalışıyor. Oyun yapımcıları bu hamleleri ile bir nevi Trump'un 'Amerika'yı muhteşem yapacağım' projelerinden biri olan 'Meksika sınırına duvar yapma' projesine atıf yapılıyor. Oyun sloganlarında 'Donald Trump'u uzaya göndermek ister misiniz? İşte size bir şans!' sözlerine yer veriliyor.



Oyunun boyutu 50 MB civarında ve reklam içeriyor. Oyun ilk açıldığında Trump'un kısa bir konuşması ile karşılaşıyorsunuz. Sonrasında oyuna başlayabilirsiniz. Yapacağınız tek şey tuğladan duvarlar oluşturarak Trump'a yardımcı olmak! Bu arada oyunda 3 şehir bulunurken, bu şehir isimlerinde ufak harf değişikliklerine gidilmiş: Örneğin Hollywood yerine Follywood kullanılmış. Wallytown DC ilk oynayabileceğiniz şehir. (Washington DC olması gerekirken harf oyunu yapmışlar) Bu bölümde 5000 metreyi geçtiğinizde diğer şehirlerde oyuna devam edebiliyorsunuz.



Jrump oyun tanıtım videosu:





#jrump
#donald trump
#mobil oyun
8 yıl önce