|

Dünyanın en pahalı otomatında Ferrariler var

Singapur'da açılan süper otomobil otomatı görenlerin dikkatini çekiyor. Müşteriler beğendiği aracı giriş katta bulunan dokunmatik ekranlar üzerinden seçiyor ve istediği araç 2 dakika içinde ayağına kadar geliyor.

Yeni Şafak
18:53 - 15/05/2017 Pazartesi
Güncelleme: 18:55 - 15/05/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
15 katlı araba otomatında 60 adet süper lüks otomobil bulunuyor.
15 katlı araba otomatında 60 adet süper lüks otomobil bulunuyor.

Günlük hayatta milyonlarca insanın kullandığı otomatlardan genellikle su, meyve suyu, çikolata, kraker gibi içecekler veya atıştırmalıklar satın alınıyor. Fakat hemen hemen hiç kimsenin aklına bir otomattan Ferrari veya Lamborghini gibi lüks bir otomobil almak gelmezdi.

İşte bu tabuyu yıkacak gelişme Singapur’da yaşandı. Reuters’ın haberine göre, Autobahn Motors, 15 katlı bir binada dünyanın en büyük lüks otomobil otomatını açtı. Otomat binanın içinde 60 adet lüks araç bulunuyor. Dileyenler giriş katında bulunan dokunmatik ekrandan istediği aracı seçebiliyor ve sistem sayesinde araç 2 dakika içinde önüne kadar getiriliyor.


Şirketin genel müdürü Gary Hong, nadir bulunan bu sistem sayesinde rekabette öne geçmeyi ve depolama alanlarının verimli kullanmayı hedeflediklerini ifade ediyor. Hong, araçları depolamak için bir yöntem düşündüklerini ve en yenilikçi fikrin de bu olduğunu dile getirdi.

Singapur’da bulunan otomobil otomatında 1955 model Morgan Plus 4 de dahil olmak üzere birbirinden farklı lüks araçlar satışa sunuluyor. Söz konusu pazarlama yöntemi, sosyal medyada da bir hayli ilgi görüyor.


#Ferrari
#Otomobil
#Otomat
7 yıl önce