|

Efsane dönüyor: Super Mario Run çıkış tarihi belli oldu

Apple Nintendo ile birlikte yeni bir Super Mario oyunu üzerinde çalıştığını geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Nihayet oyunun fiyat ve çıkış tarihi hakkında bilgiler paylaşıldı.

Yeni Şafak
10:21 - 16/11/2016 Çarşamba
Güncelleme: 07:23 - 16/11/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

Nintendo tarafından geliştirilen

Super Mario Run

isimli oyunda durmaksızın koşan Mario ile engelleri aşmaya ve en uzak noktaya ulaşmaya çalışıyoruz. Mobil platformda çıkacak oyun için yeni bir açıklama yapıldı. Açıklamada oyunun 15 Aralık'ta App Store'da iPhone ve iPad için satışa sunulacağı bildirildi.






Ücretsiz olarak indirilebilecek oyunda birkaç bölümün oynanabileceği ancak tam oyuna erişebilmek için 9.99 dolarlık bir oyun içi ödeme yapılmasının gerekeceği öğrenildi. Oyunun AppStore sayfası şuan aktif durumda. İsterseniz oyunun uygulama mağazasındaki sayfasına giriş yapıp, bildir seçeneğini aktifleştirerek oyun çıktığında anında bildirim alabilirsiniz. Yeni oyunun eski oyunlardan farkları bulunuyor. Özellikle günümüz şartlarına uyumlu, grafik ve hikâye açısından geliştirilmiş bir sürüm olduğu gözüküyor. Oyunla özdeşleşmiş müziğin biraz daha slow hale geldiği duyuluyor. Oyunla ilgili videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:




#Super Mario Run
#Super Mario
#Nintendo
#Super Mario Run Fiyatı
#Super Mario Run Çıkış Tarihi
#Apple
7 yıl önce