|

Elektrikli Renault Kangoo satışa çıkarılıyor

Renault elektrikli otomobiller kervanına katılıyor. Ticari sınıfta çok tutulan araç olan Renault Kangoo, Türkiye dâhil pek çok ülkede elektrikli olarak satışa sunulması bekleniyor.

Yeni Şafak
13:26 - 13/12/2016 Salı
Güncelleme: 13:29 - 13/12/2016 Salı
Yeni Şafak
Renault elektrikli yeni modelinin adını Kangoo Z.E olarak adlandıracak.
Renault elektrikli yeni modelinin adını Kangoo Z.E olarak adlandıracak.

Dünya genelinde otomobil üreticileri elektrikli otomobiller ile yoluna devam etme konusunda çalışmalarına devam ediyor. Şuanda kullanılan dizel, benzinli ve LPG adı verdiğimiz sistemler yakın bir zamanda yerini elektrikli araçlara bırakmaya başlayacak gibi gözüküyor. Renault ise yeni nesil motoru ve teknik özellikleri ile dikkat çeken yeni elektrikli Kangoo modelini piyasaya sunmaya

.




Kendi sınıfının en uzun menzilli elektrikli otomobili olacak olan yeni modelin adı Kangoo Z.E olarak adlandırıldı. Tek batarya ile 272 kilometre yol yapabilecek olan yeni modelin henüz satış fiyatı belirlenmedi. Ocak ayında resmi duyurusu yapılacak olan Kangoo Z.E için akla gelen ilk soru ülkemizde nasıl kullanılacağı yönünde: Türkiye'de elektrikli şarj istasyonu yok! Bu yüzden üretici şirket ya bir çözüm üretecek ya da Renault elektrikli Kangoo Z.E modelini Türkiye topraklarına getirmeyecek.












#Renault
#Kangoo
#Elektrikli Otomobil
#Kangoo Z.E
7 yıl önce