|

Evlilik teklifinde 25 adet iPhone x kullandı

İlginç evlilik tekliflerine bir yenisi daha eklendi. Dünyanın en pahalı telefonu olan iPhone X ile evlilik teklifi yapan Çinli oyun geliştirici, evlilik teklifi yapabilmek için tam 25 adet iPhone X kullandı.

Yeni Şafak
12:01 - 10/11/2017 Cuma
Güncelleme: 12:09 - 10/11/2017 Cuma
Yeni Şafak
Çinli adam neden 25 Adet iPhone X kullandın sorusuna sevgilimin yaşını temsil ediyor şeklinde cevap verdi.
Çinli adam neden 25 Adet iPhone X kullandın sorusuna sevgilimin yaşını temsil ediyor şeklinde cevap verdi.

Dünya üzerinde çeşitli ve ilginç yollarla pek çok evlenme teklifi yapıldı ve oldukça ilgi gördü. Hatta bu evlenme tekliflerinden bazıları ciddi trend haline geldi. Çin’de Chen Ming isimli bir adamın yaptığı evlenme teklifi de bu evlenme teklifleri arasında yerini aldı.

İlk bakışta adamın yaptığı teklif sıradan bir evlenme teklifi gibi görünse de teklif sırasında kullandığı iPhone X sayısı evlilik teklifini oldukça ilginç kılmaya yetiyor.


Çin’de oyun geliştiricisi olan çalışan Ming, 25 adet iPhone X kullanarak yere kalp yaptı. Kalbin içini güllerle süsledikten sonra arkadaşından yardım alan Çinli adam, sevgilisinin iPhone X’lerle yaptığı kalbin yanına gelmesini sağladı ve ardında dizlerinin üzerine çökerek evlenme teklifini yaptı.

Kız arkadaşının mobil oyun tutkusu olması nedeni ile evlilik teklifinde iPhone X kullandığını belirten Chen Ming, neden 25 adet iPhone X sorusuna ise sevgilimin yaşı 25 şeklinde cevapladı.

Dünyanın en pahalı telefonu ile evlenme teklifini yapan Çinli adamın 25 adet iPhone X ile ne yapacağı şimdilik bilinmiyor.

#iPhone X
#Chen Ming
#Evlilik teklifi
6 yıl önce