|

Facebook Messenger'a da geliyor

Ünlü sosyal paylaşım platformu Facebook Messenger'a yepyeni bir özellik geliyor. Getirilmesi planlanan özellik sayesinde kullanıcılar, her mesajı Facebook'ta olduğu gibi duyguları ifade eden emojiler ile değerlendirebilecek.

Yeni Şafak
11:29 - 6/03/2017 Pazartesi
Güncelleme: 18:29 - 6/03/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Her mesaja emojilerle ifade özelliği geliyor.
Her mesaja emojilerle ifade özelliği geliyor.

Ünlü sosyal paylaşım sitesi Facebook, geçtiğimiz yıl platformuna beğeni butonu haricinde kullanıcıların duygularını ifade eden emojiler ekleyerek etkileşimi arttırmayı hedeflenişti. Getirilen uygulama kullanıcılar tarafından oldukça beğenilince şirket, bu uygulamayı mesajlaşma platformu olan Facebook Messenger'a da getirmeye planlıyor.



Facebook'ta paylaşılan içeriklere kullanıcılar daha öncesinde sadece beğeni paylaşabiliyordu. Şimdi ise kullanıcılar paylaşılan içeriklere iyi veya kötü tepkileri ifade olarak gösterebiliyorlar. Facebook Messenger kullanıcıları da artık söz konusu emojileri, gönderilen mesajlara ekleyebilecek. Yani kullanıcılar aralarında yaptığı mesajlaşmalara on anki ifadelerini ekleyebilecek. Akabinde eklenen mesajın yanında kullanılmak istenen ifadeye sahip emoji belirecek. Kısacası tüm mesajlar tek tek emojilerle değerlendirilebilecek.



Facebook'un, Messenger platformuna getirdiği bu özellik ile kullanıcılar, her mesaja duygularınızı ifade eden bir emojiyi bırakabilecekler.



#Facebook
#Facebook Messenger
#Emoji
7 yıl önce
default-profile-img