|

Facebook messenger’a müzik eklentileri geliyor

Dünyanın en çok kullanılan sosyal platformu Facebook, merakla beklenen F8 konferansında, Messenger uygulamasına müzik eklentilerinin dahil olacağının müjdesini verdi. Yapılan açıklamaya göre, Apple Music ve Spotify uygulamaları Messenger’a entegre edilerek kullanıcılar uygulama vasıtasıyla müzik dinleyebilecek.

Yeni Şafak
09:00 - 19/04/2017 Çarşamba
Güncelleme: 10:59 - 19/04/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Facebook Messenger'a kısa süre sonra önce Spotify, daha sonra Apple Music uygulaması entegre olacak.
Facebook Messenger'a kısa süre sonra önce Spotify, daha sonra Apple Music uygulaması entegre olacak.

Facebook’un her yıl düzenlediği ve uygulama hakkında yeni bilgiler verdiği F8 konferansında bu sene Messenger uygulamasına yepyeni bir özellik eklendiği duyuruldu.

Toplantıda konuşan Facebook Messenger’ın başındaki isim olan David Marcus’un yaptığı açıklamaya göre, Apple Music ve Spotify özelliklerinin uygulamaya entegre edileceği bilgisini paylaşmaktan heyecan duyduğunu belirtirken kısa süre içerisinde kullanıma sunulacağını belirtti.


20minutes.fr’in haberine göre ilk olarak Spotify uygulamasının entegre edileceği Messenger’da, sohbetten çıkmadan müzik kütüphanesinde şarkı aranabilecek ve albümlere göz atılabilecek. Messenger uygulamasında sohbet halindeyken Spotify uygulamasına tıklandığında seçilen şarkının 30 saniyelik ön sunumunu dinleyebilecek kullanıcılar, isterlerse şarkının tamamını da dinleyebilecekler.


Messenger kullanıcılarının uygulamadayken Apple Music uygulamasına göz atma, şarkı bulma ve sohbet akışında şarkı paylaşma gibi özelliklerin yeni güncellemeyle birlikte kullanıma sunulması beklenirken bu işlemler yapılırken Messenger uygulamasından çıkmaya gerek olmayacak.



#Facebook
#Messenger
#Spotify
#Apple Music
7 yıl önce