|

Facebook ücretsiz WiFi noktalarını gösterecek

Popüler sosyal medya devi Facebook, kullanıcılarını mutlu edecek bir özelliği daha tüm kullanıcılarının kullanımına açacağını duyurdu. Geçtiğimiz sene test aşamasında olan bu uygulama sayesinde platform kullanıcıları çevresinde yer alan ücretsiz WiFi noktaları görebilme imkanına kavuşacak.

Yeni Şafak
11:59 - 1/07/2017 Cumartesi
Güncelleme: 12:08 - 1/07/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Facebook, kullanıcılarının ücretsiz Wİ-Fİ noktalarını bulabilmelerini sağlayan özelliğini duyurdu.
Facebook, kullanıcılarının ücretsiz Wİ-Fİ noktalarını bulabilmelerini sağlayan özelliğini duyurdu.

2 milyar kullanıcıya ulaşan sosyal medya devi Facebook, kullanıcılarını sevindirecek bir özelliğini daha devreye aldı. Geçtiğimiz sene test aşamasında olan Find WiFi (Wifi Bul) özelliği, Facebook kullanıcılarına ücretsiz WiFi noktalarını gösterecek.

2016 yılında birkaç ülkede kullanıma sunulan özelliğim bugün dünya çapında kullanıma sunulacağı açıklandı. Find WiFi özelliği kullanıcılara ücretsiz WiFi noktalarının bulunduğu yerlerden tutunda, çalışma saatlerine ve WiFi adına kadar her bilginin ulaşılmasına olanak sağlayacak.

Lakin söz konusu özellikte kullanıcıların ücretsiz Wİ-Fİ noktalarını görebilmeleri için işletmelerin bu noktaları Facebook’a göstermesi için talepte bulunmaları gerekiyor. Aksi takdirde söz konusu noktalar uygulama üzerinde görünmüyor.

Bu özelliği kullanabilmek için Facebook uygulamasından 'Daha Fazla' sekmesini ve ardından da 'WiFi Bul'u seçebilirsiniz. Yeni sürüm bugünden itibaren hem iOS, hem de Android için kullanılabilir olacak.

#Wİ-Fİ
#Facebook
#Ücretsiz internet
7 yıl önce