|

Facebook'a erişim kesildi

Türkiye çapında mobilden sonra bilgisayar için de Facebook erişime kapatıldı. Sorunun kaynağı henüz bilinmiyor fakat milyonlarca Facebook kullanıcısı, hem bilgisayar hem de akıllı telefonlar üzerinden Facebook'a erişim sağlayamıyor.

Yeni Şafak
10:57 - 4/11/2016 Cuma
Güncelleme: 07:57 - 4/11/2016 Cuma
Yeni Şafak

Türkiye'de bilinmeyen bir nedenden dolayı saatlerdir sosyal ağ sitelerine ulaşım sağlanamıyor. Saat 02.44 itibarıyla WhatsApp, Facebook, Twitter, YouTube'a erişim sağlanamıyor.






Akıllı telefonlardan erişim sağlanamasa da, bilgisayar üzerinden WhatsApp, Twitter ve YouTube'a erişim sağlanabiliyordu. Fakat artık bilgisayar üzerinden de bu sitelere erişilemiyor. Konuyla alakalı yetkili makamlardan henüz yapılmış bir açıklama yok ancak bir bağlantı sorunu yaşandığı her açıdan belli.





Bilgisayar üzerinden bu sitelere ulaşmak isteyenlerin VPN kullanması gerekiyor. Aksi takdirde hiçbir şekilde WhatsApp, Facebook ve Twitter'a erişim sağlanamıyor. Öte yandan VPN ile bilgisayar üzerinden Web WhatsApp'a da ulaşılamıyor. Zira Web WhatsApp, internet erişimini akıllı telefon üzerinden sağladığı için, bilgisayardaki VPN bir anlam ifade etmiyor.



#Facebook
#WhatsApp
#Erişim Sorunu
#Twitter
#YouTube
7 yıl önce