|

Facebook'tan sizi kimler silmiş öğrenin

Eğer Facebook'ta sizi kimlerin sildiğini öğrenmek istiyorsanız 'çalışma garantili' bir uygulama tavsiyemiz var.

Yeni Şafak
17:41 - 6/07/2015 Pazartesi
Diğer

Eğer Facebook'ta sizi kimlerin sildiğini yani -daha kibar bir dille ifade edecek olursak- arkadaş listesinden çıkardığı öğrenmek istiyorsanız

uygulamasını indirmenizde fayda var.



Yapmanız gereken sadece uygulamayı indirip adresinizle giriş yapmak ve yönergeleri izlemek sonra zaten otomatik olarak güncellediğinden sizin bir şey yapmanız gerekmiyor. Doğruluğunu test etmek için yükledikten sonra bir arkadaşınızı durumdan haberdar edip kendinizi sildirin. Sonra uygulamaya girdiğinizde durumdan haberdar olacaksınız. Hatta bildirim geldiğinden kendisi otomatik olarak haberdar edecek sizi. Dahası sonra yeniden eklediğinizde onun da haberini veriyor. Geçmiş silinmeleri göstermediğini de not olarak düşelim tabii. Yani ne zaman yüklerseniz ondan sonraki silinmelerden haberdar olabiliyorsunuz.



Bundan önce de aynı iddiayı taşıyan benzer pek çok uygulamayla karşılaşmış olsak da neredeyse hiçbirisi işe yaramıyordu. Haliyle bunu yüklerken de önce biraz tereddüt etmiş olsak da boşuna günahını almışız. Çünkü sağlam bir biçimde çalıştığını bizatihi kendimiz test ettik.



Bu arada bir diğer alternatif uygulama da

uygulaması ama onda epey bir sıkıntı yaşadığımızı not olarak düşelim. Sunucu hatası vs. verdi durmadan haliyle biz de sildik gitti.



Hülasa eğer sizin için de önemliyse bir deneyin deriz. Çalıştığını

kanıtlayalım

ki tam olsun:






#facebook
#sosyal ağ
#sosyal medya
9 yıl önce