|

Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge Nougat güncellemesi yayınlandı

Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge için beklenen Nougat güncellemesi yayınlandı. Peki, Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge için Nougat güncellemesi nasıl yapılır?

Yeni Şafak
10:45 - 18/01/2017 Çarşamba
Güncelleme: 11:01 - 18/01/2017 Çarşamba
Yeni Şafak

Ocak ayında yayınlanacağı konusunda daha önce açıklama yapan Samsung, sözünü tutarak Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge için beklenen Nougat güncellemesini yayınladı. Kısa bir süre önce güncellemenin durdurulacağı yönünde iddialar vardı fakat bu iddialar yalan çıktı.



Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge cihazlarınıza Nougat güncellemesini yapmak için 1.2 GB boş alana ihtiyacınız var. Şuan için Çin ve İngiltere'de genel kullanıma sunulan güncellemeyle ilgili görüntüler paylaşıldı. Android Nougat Beta programının sunulduğu ülkelere öncelik verilen güncelleme dağıtımının önümüzdeki günlerde Türk kullanıcılar içinde yayınlanması bekleniyor.



Peki, Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge güncellemesi nasıl yapılır?



Android 7.0 Nougat güncellemesi geldiğinde zaten cihazınız size bildirim gönderecektir. (Tabii eğer güncelleme kontrolü açıksa, bunu ayarlar kısmından açık yapınız) Güncelleme geldiğinde Wi-Fi bağlantınız üzerinden (4.5G ile de indirebilirsiniz ama kota sorunu yaşayabilirsiniz) güncelleme dosyasını indirip, sonrasında yeniden başlat seçeneği çıktığında basmanız yeterli. Tabii bu işlemler sırasında şarjınızın %50 üzerinde olmasına dikkat ediniz.





7.0 güncellemesi ile birlikte Nougat işletim sistemine sahip cihazlar yeni ara yüze kavuştu. Performans iyileştirmelerinin de yer aldığı güncellemede çoklu ekran kullanım sisteminin yanı sıra pek çok yeni özellikte dahil edilmiş durumda. AOD yani Always on Display sürekli açık ekran özelliği ile gelen Nougat güncellemesiyle farklı bir deneyim yaşamanız mümkün olduğundan cihazınızı güncellemeniz tavsiye ediliyor.










#Samsung
#Nougat
7 yıl önce