|

Galaxy S7'ye radyo geldi!

'Hala radyo dinleyen kaldı mı?' demeyin. İnternet paketinden gitmesini istemeyen müzikseverler için en iyi çözüm halen bu.

Yeni Şafak ve
11:01 - 5/05/2016 четверг
Güncelleme: 11:04 - 5/05/2016 четверг
Yeni Şafak

Samsung, tepe seviye akıllı telefonu Galaxy S7'ye FM radyo özelliği ekleyen güncellemeyi yayımlamaya başladı.



İlk olarak T-Mobile üzerinden satılan S7/S7 Edge'leri kapsayan güncelleme ile birlikte aynı Nokia zamanlarında olduğu gibi telefonumuzdan radyo dinleyebiliyoruz. Yani internet bağlantısına bağımlı değiliz ki asıl önemli olan da bu. Malum Spotify, Apple Music, TTNet Müzik vb. çevrimiçi müzik servislerinde müzik dinlememiz için internet gerekiyor. Tabii kaydedip çevrimdışı dinleme imkanımız da var ama neticede radyodaki gibi seçimi karşı tarafa bırakıp rastgele şarkı dinleyemediğimizden, belki de çok seveceğimiz pek çok şarkıdan habersiz kalıyoruz.



G930TUVU2APD7 (S7) ve G935TUVU2APD7 (S7 Edge) sürüm numarasıyla gelen güncelleme bunun haricinde kararlılığı arttırmaya ve performans geliştirmelerine yönelik özelliklere evsahipliği yapıyor.







  • Güncellemenin bize gelip gelmeyeceğini bilmiyoruz ama açıkçası pek de ihtimal vermiyoruz. Ne de olsa FM radyodan da vergi alınıyor bizde. Eğer bir telefonda radyo özelliği varsa TRT'ye fiyatın %6'sı kadar bandrol payı ödenmesi gerekiyor! Ama eğer yurtdışından radyo özelliği açık bir cihaz alırsak burada da kullanabiliriz.



#samsung
#galaxy s7
#galaxy s7 edge
8 лет назад