|

'Genç girişimcilere 150 bin TL hibe'

TÜBİTAK Bireysel Genç Girişim (BİGG) Programı 2017 Yılı 2. çağrısı açıldı. Girişimcilik ekosisteminin gelişimini hızlandıracak şekilde, TÜBİTAK’la birlikte girişimcilere destek verecek başka kuruluşları da bünyesinde toplayan BİGG Programı, genç girişimci adaylarına projelerinin uygulanması ve 150 bin TL'ye kadar hibe destekten yararlanma imkanı sunuyor.

Yeni Şafak
12:16 - 12/05/2017 Cuma
Diğer
TÜBİTAK’ın Uygulayıcı Kuruluşlarından olan İstanbul Teknokent Entertech;  ‘Hayal et, harekete geç!’ Sloganı ile 2017 yılı 2.Çağrısı için Ön Başvuruları toplamaya başladı.
TÜBİTAK’ın Uygulayıcı Kuruluşlarından olan İstanbul Teknokent Entertech; ‘Hayal et, harekete geç!’ Sloganı ile 2017 yılı 2.Çağrısı için Ön Başvuruları toplamaya başladı.

TÜBİTAK 2015 yılından itibaren Bireysel Genç Girişim (BİGG) Programı’nı başlattı. Daha önce genç girişimcilerin 1512 olarak bildiği Program; bu programı ile, isim ve içerik değişikliği ile yeniden kurgulandı. BiGG Programı, Türkiye’de girişimcilik ekosisteminin gelişimini hızlandıracak şekilde, TÜBİTAK’la birlikte girişimcilere destek verecek başka kuruluşları da bünyesinde topladı.

BiGG Uygulayıcıları olan bu kuruluşlar; girişimcilere birçok ilde iş rehberliği, girişim kampları, eğitimler, ön kuluçkalık gibi hizmetler sağlamakta. İş fikirlerini bu hizmetlerden faydalanarak geliştiren girişimci adayları, hazırlayıp ön onay aldıkları iş planlarıyla TÜBİTAK’a başvurmakta ve 150 bin TL’ye kadar olan hibe destekten yararlanmak için yarışmakta.


TÜBİTAK’ın Uygulayıcı Kuruluşlarından olan İstanbul Teknokent Entertech; ‘Hayal et, harekete geç!’ Sloganı ile 2017 yılı 2.Çağrısı için Ön Başvuruları toplamaya başladı. Teknolojik ve yenilikçi iş fikri olan girişimciler, İstanbul Teknokent’in Uygulayıcı Kuruluş olduğu BİGG Programı hakkında bilgi almak ve 1.Aşama başvurusunu yapmak için
bigg.inventist.gen.tr
adresini ziyaret edebilirler.

#BİGG
#Teknokent
7 yıl önce