|

Google gerçek zamanlı doluluk oranını gösterecek

Google yeni bir özellik ile geliyor. Google popüler saatler özelliği ile mekânların gün içindeki yoğunluk oranları görülebilecek. Örneğin bir restoranın dolu olup olmadığını gerçek zamanlı olarak gösterecek.

Yeni Şafak
10:51 - 22/11/2016 Salı
Güncelleme: 10:53 - 22/11/2016 Salı
Yeni Şafak

Bir mekânın öğlen ve akşam saatlerinde kalabalık olduğu, bu zaman dilimleri dışında boş olduğu düşünülünce Google'ın yeni özelliği pek anlamlı gelmeyebilir. Fakat teknoloji devi anonimleştirilmiş konum geçmişi verilerinden faydalanarak gerçek zamanlı olarak mekânların doluluk oranlarını göstermeyi

.



Google'ın mekân doluluk oranını göstereceği özellik dışında ek yeniliklerde geliyor.

Kullanıcılar yeni özellik sayesinde mekânda ortalama geçirilen süreyi de görebilecek. Bu özellik ile planlı yaşamayı seven insanların yaşam deneyimine katkı sağlanacağı düşünülebilir.



Google, yaklaşan Noel öncesi yurt dışındaki mağazaların çalışma günü ve saatlerine ilişkin bilgileri de güncel biçimde kullanıcılarına sunacak.

Bütün bu bilgilere Haritalar uygulaması dışında arama servisi üzerinden de erişilebilecek. Google Haritalar ve arama servisleri, internet devinin en popüler hizmetleri arasında yer alıyor.


#Google
#Google Mekanlar
#Google Doluluk Oranı
7 yıl önce