|

Huawei Mate 9 Pro bu halde bile çalıştı

Çinli teknoloji devi Huawei’in amiral gemisi Mate 9 Pro, başına gelenlere rağmen çalışmaya devam ediyor. Yaklaşık 20 derece kadar bükülen telefonun fonksiyonlarını yitirmemesi, tüm kullanıcıları hayrete düşürmeye yetiyor.

Yeni Şafak
11:48 - 18/11/2017 Cumartesi
Güncelleme: 11:55 - 18/11/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
​Çinli teknoloji devi Huawei’in, Mate 9 Pro modelinin esnek OLED ekrana sahip olmamasına rağmen bu şekilde çalışması görenleri şaşkına çevirdi.
​Çinli teknoloji devi Huawei’in, Mate 9 Pro modelinin esnek OLED ekrana sahip olmamasına rağmen bu şekilde çalışması görenleri şaşkına çevirdi.

Çinli teknoloji devlerinden biri olan Huawei 2017’nin Ocak ayında tanıtımını gerçekleştirdiği Mate 9 Pro ile birinci sınıf amiral gemisi serisi başladı. Fiyat performans başarısı ile rakiplerini korkutmayı başaran cihaz, gösterdiği satış rakamlarıyla rakiplerinin korkusunu boşa çıkarmadı.


Weibo üzerinden yayınlanan bir videoda ise söz konusu cihaz dayanıklılığı ile de kendini kanıtlamayı başardı. Yaklaşık bir 20 derece kadar bükülen Huawei Mate 9 Pro, ne gariptir ki hala çalışıyor. Bu hale gelmesine rağmen ekran ve diğer fonksiyonlarını tam manası ile yerine getiren telefon, aldığı hasar karşısında görenleri hayrete düşürüyor.


Gorilla Glass korumalı, 5.5-inç kavisli bir OLED ekrana sahip Mate 9 Pro, metal tasarım bir gövdeye sahip. Kasanın bükülmesini normal karşılayan Huawei kullanıcıları, hala ekranın nasıl çalıştığına anlam veremiyorlar. Çünkü Huawei Mate 9 Pro, esnek bir OLED ekrana sahip değil.



#Mate 9 Pro
#OLED
#Huawei
6 yıl önce