|

Instagram kısıtlamaları kaldırıyor

Popüler fotoğraf paylaşım platformu Instagram, kullanıcılarını sevindirecek yeni bir gelişmeyi daha devreye almaya hazırlanıyor. Bu yeni gelişme ile birlikte kullanıcılar, fotoğraf ve video paylaşımları sırasında uğradıkları tüm kısıtlamalardan kurtulacaklar.

Yeni Şafak
15:15 - 30/08/2017 Çarşamba
Güncelleme: 15:21 - 30/08/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Yeni  özellik, fotoğraf ve video paylaşımlarında kırpmaya gerek kalmaksızın orijinal olarak paylaşabilme imkanı sağlayacak.
Yeni özellik, fotoğraf ve video paylaşımlarında kırpmaya gerek kalmaksızın orijinal olarak paylaşabilme imkanı sağlayacak.

Popüler fotoğraf paylaşım platformu Instagram, geçtiğimiz şubat ayında devreye aldığı albüm özelliğini geliştirerek kullanıcılarının taleplerine göre yeniden düzenledi.

Platformun kullanıma sunduğu bu özellik fotoğraf veya video paylaşımları sırasındakullanıcılara çeşitli kısıtlamalar ve kırpma zorunluluğu getirmişti. Ciddi kullanıcı şikayeti alan bu özelliğin eksikleri için yeni düzenlemeleme yapan sosyal paylaşım platformu, kullanıcılarının taleplerine kulak verme kararı aldı.


Test aşamasında olan ve yavaş yavaş kullanıma sunduğu yeni özellik sayesinde paylaşılan fotoğraf ve videolardaki kısıtlamalar artık kalkıyor. Ayrıca bu özellik fotoğrafları ve videoları paylaşırken format değişikliğine gerek kalmadan orijinal parlaşabilme imkanı tanıyacak.

Söz konusu özellik yavaş yavaş kullanıcılara sunulmaya başladı. Bu özellikten faydalanmak isteyen kullanıcıların uygulama marketlerinden Instagram uygulamalarını güncellemeleri gerekecek.

#Instagram
#Albüm
#Kısıtlama
7 yıl önce