|

İnternetteki varlığınızı kolayca silebilirsiniz

Sosyal paylaşım sitelerine üye olmak çok kolay olsa da aynı şey çıkış yapmak, hesapları kapatmak için geçerli değil. İsveçli geliştiriciler ise bu işlemleri kolaylaştıran bir proje hazırladılar.

Yeni Şafak
15:03 - 25/11/2016 Cuma
Güncelleme: 15:04 - 25/11/2016 Cuma
Yeni Şafak

İnternet bazen kullanıcılar için kabusa dönüşebiliyor. Binlerce siteye üye olmak her ne kadar kolay gözükse de hesapları silmek bir o kadar zor. İsveçli geliştiriciler Wille Dahlbo ve Linus Unnebäck tarafından kurulan

isimli internet sitesi, birkaç tıkla internetteki varlığı silmenize yardımcı olacaklarını iddia ediyor.



Deseat.me internet sitesine giriş yapmak için Google (Gmail) hesabınızın olması gerekiyor. Google hesabınızla giriş yaptıktan sonra size özel bir hesap oluşturan sistem, kullanıcıların karşısına hesap silme bağlantılarının da bulunduğu bir liste çıkarıyor.





Bu listede bulunan internet sitelerinden hesaplarınızı kapatmak veya abonelikten çıkmak istiyorsanız, linke tıklamanız yeterli oluyor. Bu sayede internet kullanıcıları hesaplarını üye oldukları site sayısına göre minimum 5 maksimum 1 saat içerisinde kapatıp kurtulabiliyor. Sosyal medya ve internetin tetiklediği stresten şikayetçi olanlar, Deseat.me ile bir türlü atamadıkları adımları daha hızlı biçimde atabilir.




#Deseat.me
#İnternet
#Hesapları Kapatma
#Hesapları Silme
7 yıl önce