|

iPhone 7 kazanabilmek için ismini değiştirdi

Ukrayna’da bir bilgisayar şirketinin başlattığı kampanya ile ismini Sim iPhone (Seven/Yedi) olarak değiştirenlere bedava iPhone 7 verilecekti. Bu kampanyanın kazananı belli oldu.

Yeni Şafak
11:30 - 31/10/2016 الإثنين
Güncelleme: 08:33 - 31/10/2016 الإثنين
Yeni Şafak

iPhone çılgınlığı sınır tanımıyor. Bugüne kadar iPhone sahibi olabilmek için organlarını satışa çıkaran, ilk iPhone sahibi olmak için günlerce Apple mağazaları önünde yatan ve değişik aksiyonlara girişen insanları gördük. Ancak haberimize konu olan olay iPhone hayranlığının ulaşabileceği bir sınır olmadığını gösteriyor.



Geçtiğimiz ay Ukrayna'da ismini iPhone 7 yapan kişiye bir adet iPhone 7 hediye edileceğiyle ilgili bir etkinlik ortaya çıkmış, birçok kişi “hadi canım!” diyerek bu kadarı da olmaz diye düşünmüştü. Ne yazık ki bu etkinlik duyurusu sonrası ismini değiştiren kişi ortaya

. Ukrayna'da gerçekleştirilen bu ilginç etkinlik çerçevesinde 20 yaşındaki

Olexander Turin

isimli şahıs,

iPhone 7 sahibi olabilmek için adını iPhone 7 yaptı

. Böylece cihaza 850 dolar vermek yerine sadece 2 dolara sahibi oldu! Bu ücreti de iPhone'u veren şirkete değil, isim değişikliği için gereken işlemleri yaparken harcadı! Turin gelecekte olacak çocuklarının iPhone 7 ile anılmasını istemediğini açıkladı. Bu yüzden çocuğu olduğu zaman yeniden ismini değiştireceğini duyurdu.

Turin, seneye iPhone 8 çıktığında ismini yeni versiyona terfi ettirecek mi yoksa S modelini mi bekleyecek o da gizemini koruyor.


Peki, imkânınız olsa siz de ücretsiz iPhone 7 için isminizi değiştirir miydiniz?




#Olexander Turin
#Bedava iPhone 7
#Ukrayna
#iPhone
#Apple
٪d سنوات قبل