|

iPhone 7'de devrim gibi bir yenilik!

'Size öyle bir yenilik sunacağız ki, artık onsuz yapamayacaksınız!'

Yeni Şafak ve
23:15 - 3/05/2016 Salı
Güncelleme: 21:15 - 3/05/2016 Salı
Yeni Şafak

13 yıldan beri ilk kez yaşanan yıl bazlı gerilemenin neticesinde her ne yatırımcılar için işler pek yolunda gidiyor olmasa da Apple yönetimi için asayiş berkemal. Hatta

Apple'ın patronu Tim Cook da finans raporunun yayımlandığı günkü açıklamasında 'sıkıntı yok, önümüz parlak' kapısına çıkan ifadeler kullanmıştı.





İşte şimdi de CNBC'nin programına katılan Cook, yeni iPhone modellerine yönelik oldukça önemli bir açıklamada bulundu. Önemli diyoruz çünkü Cook bildiğimiz gibi çok iddialı söylemlerden kaçınan, tribüne oynamaktan ziyade görev odaklı bir adam olarak tanınır.



Buna karşılık

, okuyacağımız gibi oldukça iddialı:


  • Halihazırda son derece önemli yenilikler üzerinde çalışıyoruz. Öyle ki yeni iPhone modelleri, herkesi mevcut iPhone'undan terfiye teşvik edecek nitelikte özelliklere ev sahipliği yapacak. Size öyle yenilik(ler) sunacağız ki, artık onsuz yapamayacak ve dahası 'bundan önce nasıl oldu da bu özellikler olmadan yaşıyorduk?' diye kendinize soracaksınız.

Nasıl ama? Dediğimiz kadar iddialı imiş değil mi?



Tabii lafla peynir gemisi yürümüyor en nihayetinde ama dedik ya normalde Cook'tan şimdiye kadar hiç bu kadar 'beklenti yükseltici' bir açıklama gelmediği için ister istemez merakımız cezboldu.



Açıkçası sızdırılan özelliklerin hiçbirisi Cook'un söylediği devrimsel bir yeniliğe işaret etmiyor. Ne çift kamera, ne kablosuz şarj ne de stereo hoparlörler... Hatta hepsi zaten önceden rakiplerinde gördüğümüz şeyler.



'Daha önce nasıl bu olmadan yaşıyorduk?' dedirtecek denli önemli ne olabilir acaba..?






#iphone
#tim cook
8 yıl önce