|

iPhone 8 bir kez daha görüntülendi

ABD'li teknoloji lideri Apple'ın eylül ayında tanıtmaya hazırlandığı iPhone 8'in yeni görüntüleri ortaya çıktı. Ön tasarımı hayal kırıklığı oluşturan telefon, arka tasarımı ve 3 boyutlu çekim yapabilen çift kamerasıyla beğeni topluyor.

Yeni Şafak
11:33 - 4/06/2017 الأحد
Yeni Şafak
Yeni iPhone'da parmak izi tarayıcısının, Apple logosunun hemen altında konumlandırılacağı iddia ediliyor.
Yeni iPhone'da parmak izi tarayıcısının, Apple logosunun hemen altında konumlandırılacağı iddia ediliyor.

Apple’ın merakla beklenen yeni akıllı telefonu iPhone 8, bir kez daha elde görüntülendi. Apple’ın iOS 11 ve yeni ürünlerini tanıtacağı WWDC 2017 konferansından önce sızdırılan bu fotoğraf, yeni iPhone’a dair izlenimler veriyor.

  • Eylül ayında tanıtılması beklenen iPhone 8’in, büyük ekrana sahip olması öngörülüyor. Böylece Apple’ın, amiral gemilerinde ekran/gövde oranını artıran Samsung ve LG’ye karşılık vereceği ifade ediliyor. Yeni iPhone’da ekran büyüyüp çerçeveler küçüleceği için telefonun boyutunda abartılı bir büyüme olmayacak. 10. yıla özel tasarlanan iPhone 8’in, iPhone 7 ile 7 Plus arasında bir boyuta sahip olması bekleniyor.

iPhoneros sitesinde yayınlanan fotoğraflara göre; özellikle ön yüzü fazlasıyla LG’nin tasarımını andıran telefonun çerçevelerinin nispeten küçüldüğü göze çarpıyor. Fakat bu tasarımın nihai olduğunu söylemek güç. Elbette Apple kendine has dokunuşlarıyla bu telefonu daha albenili bir hale getirecektir.

Önceki haberlerimizde de belirttiğimiz üzere telefonun arkasında alt alta konumlandırılan çift kamera bulunuyor. Bu kamera, 3 boyutlu video kaydı yapma vasfına sahip olacak. Parmak izi sensörü konusunda ise hala ikilem yaşanıyor. Bazı tasarımlarda, bu sensörün Touch ID formülüyle çözüleceği görünürken, bazılarında ise tıpkı bunda olduğu gibi Apple logosunun hemen altında yer alıyor.

Özel tasarım yeni iPhone’un 1000 doların üzerinde satış etiketine sahip olması bekleniyor.

#Apple
#iPhone 8
#Yeni iPhone
٪d سنوات قبل