|

iPhone 8’in yeni görseli sızdırıldı

Eylül ayında tanıtılması beklenen Apple'ın yeni amiral gemisi iPhone 8'in yeni görselleri sızdırıldı. Sosyal medya üzerinden paylaşılan fotoğraflarda, yeni iPhone'un tasarımı tüm detaylarıyla gözler önüne seriliyor.

Yeni Şafak
13:28 - 30/05/2017 Salı
Güncelleme: 13:30 - 30/05/2017 Salı
Yeni Şafak
Yeni iPhone'un 1000 doların üzerinde satış etiketine sahip olması bekleniyor.
Yeni iPhone'un 1000 doların üzerinde satış etiketine sahip olması bekleniyor.

Apple’ın, iPhone’un 10. yılına özel üretmeyi hedeflediği yeni iPhone’a dair yeni görüntüler ortaya çıktı. Bildiğimiz üzere telefonun, Samsung Galaxy S8 ve LG G6’ya rakip olarak ekran/gövde oranının artırılacağı ifade ediliyor. Bu nedenle ana ekran tuşunun da kaldırılacağı ve yerine 3D Touch ile bir çözüm sunulacağı belirtiliyor.

Yeni çıkacak amiral gemilerine dair sızıntı bilgiler paylaşan Twitter hesabı @venyageskin1, yeni iPhone’un son sızıntı görselini paylaştı. Yayınlanan son görüntü, bu zamana kadar yankılanan söylentileri de doğrular nitelikte.


Sızıntı görselde gördüğümüz üzere telefonun ekran/kasa oranı, bildiğimiz iPhone’lara oranla bir hayli büyük. Bu da cihazın boyutu büyümeden, daha büyük ekran deneyimi sunacağı anlamına geliyor.

Telefonun arkasına baktığımızda ise jet siyah iPhone’da olduğu gibi parlak siyah bir yüzeyle karşılaşıyoruz. Ayrıca alt alta konumlandırılmış çift kamera da 3-boyutlu video kaydı yapma imkanı sağlıyor.

iPhone X veya iPhone 8 adıyla karşımıza çıkması beklenen yeni iPhone’un eylül ayında tanıtılması ve 1000 dolar gibi astronomik bir satış etiketine sahip olması bekleniyor.

#iPhone 8
#iPhone X
#Yeni iPhone
7 yıl önce