|

iPhone 8'in yeni konsepti tanıtıldı

iPhone 8 konseptine dair yeni tasarımlar gelmeye devam ediyor. Thadeu Brandao'nun TouchBar eklentili iPhone 8 konsepti ise en sevilenler arasında yer alıyor. Ekran/çerçeve oranı artırılan ve ana ekran tuşunun yerine TouchBar eklentisi bulunan iPhone 8, görenlerin beğenisini kazanıyor.

Yeni Şafak
10:50 - 3/02/2017 Cuma
Yeni Şafak
Geride bıraktığımız aylarda MacBook Pro ile tanıtılan TouchBar menüsü, şık görünümün yanı sıra kullanım kolaylığı sağlıyor.
Geride bıraktığımız aylarda MacBook Pro ile tanıtılan TouchBar menüsü, şık görünümün yanı sıra kullanım kolaylığı sağlıyor.

Popüler akıllı telefon modellerinin piyasaya çıkmadan önce konsept tasarımlarının yapıldığını önceki haberlerimizde belirtmiştik. Özellikle iPhone ve Samsung Galaxy S serisinin yeni modelleri piyasaya çıkmadan önce çok sayıda konsept tasarımı yapılıyor.



Bu tasarımlar, genellikle tasarımcıların yeni iPhone'da olmasını istediği özellikleri ve yenilikleri yansıtıyor. Geride bıraktığımız günlerde Kazakistanlı tasarımcı İskender Utebaev tarafından tasarlanan iPhone 8 konsepti de bu örneklerden biriydi ve beğeni kazanmıştı.



Thadeu Brandao tarafından yapılan yeni tasarım ise tabiri caizse iPhone severlerin ağzını açık bırakıyor. iPhone 7'nin tasarım çizgilerinin devam ettiği yeni konsept, artırılmış ekran çerçeve oranıyla ve TouchBar özelliğiyle birçok kişi tarafından beğenildi. İşte o tasarım:





Gördüğümüz üzere yeni iPhone 8 (veya 7s) konsept tasarımına, yeni MacBook Pro'da kullanılan TouchBar eklenmiş. Bu sayede hem telefonun işlevselliği üst düzeye çıkarılıyor hem de iPhone'un şık görünümünü daha da iyileştiriyor.



Ünlü tasarımcının yaptığı konsepte göre iPhone 8'de yine çift kameranın devam etmesi bekleniyor. Tabii ki iPhone'un bir sonraki modeli için 'kesinlikle bu tasarımla çıkacak' ifadesini kullanamıyoruz. Zira önümüzde daha çok uzun bir süreç var ve tasarıma dair detayların çıkması için henüz çok erken.



#iPhone 8
#Konsept
7 yıl önce