|

İşte Note 8’in sızan detayları

Samsung Galaxy S8 telefonu ile kaybettiği prestijini geri kazanmayı başaran teknoloji devi Samsung, Note 8 için çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Sızan bilgilere göre firma yeni Note cihazında elindeki son teknolojiyi kullanmayı hedeflerken geçen senede yaşadığı skandalın izlerini tarihe gömmeyi amaçlıyor.

Yeni Şafak ve
14:49 - 7/06/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Note 8 cihazı ile bomba gibi geliyor.
Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Note 8 cihazı ile bomba gibi geliyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, 2016 yılında piyasaya sürdüğü Note 7 skandalı ile büyük sarsıntıya uğramıştı. Söz konusu imajını Galaxy S8 ile yeniden toplayan Samsung, Note serisinin sıradaki üyesi Note 8 için çalışmaları sürdürüyor.

1 Eylül'de Berlin'de düzenlenecek olan IFA etkinliğinde Note 8’i meraklılarının beğenisine sunmaya hazırlan firma, cihazı üst düzey özelliklerle donatmayı planlıyor. En son sızan görüntülere bakıldığında Galaxy Note 8, çift arka kameraya sahip olacak. Galaxy S8'de cihazın arkasına yerleştirilen parmak izi okuyucu bu sefer ekranın altına yerleştirilecek. Ayrıca yine S8’de gördüğümüz Infinity Display’de yeni Note serisinde yerini alacak.


PoyocoTech tarafından paylaşılan Note 8 tasarım detaylarında ise dikey pozisyonda çift arka kamera yine gözden kaçmıyor. Geçtiğimiz senede müzik tutkunlarının yakından tanıdı Harman firmasını satın alma işlemini tamamlamıştı. Satın aldığı yeni firmanın meyveleri olan AKG kulaklıklar ile kullanıcılarını S8’de buluşturdu. Şimdi ise Note 8’de AKG tarafından tasarlanmış stereo bir hoparlör bulunduracak. Bununla birlikte 3.5 mm'lik jak girişi de telefonunda yer verecek olan firma, ekran çerçeve oranında da Galaxy S8’in oranlarını biraz daha zorlamayı planlıyor.


Ünlü telefon üreticisi Samsung’un yeni telefonu hakkında paylaşılan bu sızıntı bilgilerin henüz doğrulanmadığını bildirmekte fayda var. Söz konusu cihaza ait ayrıntılı tüm bilgi 1 Eylül'de Berlin'de düzenlenecek olan IFA etkinliğinde netlik kazanacak.
#Samsug
#Note 8
#Galaxy S8
7 yıl önce