|

Kablosuz telefon ve tablet klavyesi: LG Rolly​

Hem kablosuz, hem katlanıyor hem de en önemlisi eşzamanlı çift eşleşme desteği sunuyor.

Yeni Şafak ve
12:06 - 27/08/2015 Perşembe
Güncelleme: 09:06 - 27/08/2015 Perşembe
Yeni Şafak

LG, kendi alanında bir ilke imza atarak, akıllı telefonlara ve tabletlere yönelik kablosuz formda, katlanabilir klavye geliştirdi.



LG Rolly ismini taşıyan aksesuarı benzerlerinden ayıran en önemli özellik kullanılan malzeme ve bu doğrultuda sunulan işlevsellik.



Şöyle ki, zaten az sayıdaki türdeşinden farklı olarak silikondan değil darbeye dayanıklı polikarbon ve ABS plastikten üretilen klavye bu sayede kullanıcının en önemli gereksinimlerinden birisi olan titreşimli geri besleme 'hakkıyla' yerine getiriyor. Silikon klavyeleri kullananların bileceği gibi, bu tür modellerde titreşim belli belirsiz verildiğinden bizde gerekli hissiyatı uyandırmakta yetersiz kalıyorlar.







Dilersek katlayıp kutusuna koyabildiğimiz klavyenin telefon veya tabletimizle (yahut her ikisiyle) bağlantısını ise Bluetooth 3.0 üzerinden sağlıyoruz. Keza bir diğer önemli artısı da iki cihaza kadar eşzamanlı destek sunuyor oluşu. Yani aynı anda hem tablet hem de akıllı telefonumuzda yahut iki farklı akılı telefonla eşleştirebiliyoruz. Tek kısıtlama tabletin ekran boyutunun 10-inç'ten büyük olmaması.



LG, Rolly'nin resmi tanıtımını önümüzdeki ayın başında düzenlenecek IFA 2015 Fuarı'nda gerçekleştirecek. Fiyatı ve çıkış tarihi de o zaman belli olacak.







#akıllı telefon
#tablet
#lg
#lg rolly
#klavye
9 yıl önce