|

Karşınızda Galaxy S7 Edge 'Batman'

Samsung'un amiral gemisi Galaxy S7 Edge'in Batman sürümü çıktı. Kutu içeriğinde çok sayıda sürpriz var.

Yeni Şafak ve
16:30 - 27/05/2016 Cuma
Güncelleme: 13:30 - 27/05/2016 Cuma
Yeni Şafak

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, geçtiğimiz aylarda piyasaya sürdüğü tepe seviye akıllı telefonu Galaxy S7 Edge'in Batman sürümünü resmen duyurdu.



Teknik özellikler bakımından hiçbir farkı bulunmayan telefonda ufak detaylar göze çarpıyor. Komple siyah renkli kasanın ana ekran tuşu çevresi, logosu, ahizesi, kamera ve flaş çevresi altın renkli çerçeve ile kaplanmış. Telefonun arkasında ise Samsung yazısı yerine yine altın renkli Batman logosu yer alıyor.





Kutu içeriğine göz attığımızda ise oldukça sıra dışı ürünlerle karşılaşıyoruz. Kutuyu açtığımızda karşımıza Batman'in altın renkli yarasa figürü çıkıyor. Sonrasında telefon ve Batman kılıfına erişiyoruz. Kullanım kılavuzu ve kulaklıları da geçtikten sonra son olarak VR sanal gerçeklik gözlüğü ile karşılaşıyoruz. Samsung'un en büyük sürprizi bu olsa gerek. Zira günümüzde herhangi bir akıllı telefonun kutusundan sanal gerçeklik gözlüğü çıkmıyor.



Telefonu incelediğimizde ise yine Batman teması ve Batman ile ilgili oyun ve uygulamalara rastlıyoruz. Önümüzdeki ay Çin, Kore, Latin Amerika, Rusya ve Singapur'da sınırlı sayıda piyasaya sürülecek olan Samsung Galaxy S7 Edge Batman'in fiyatı ise henüz bilinmiyor.











#Samsung
#Galaxy S7
#Galaxy S7 Edge Batman
8 yıl önce