|

Kırılan telefonun yenisini vermeyen mağazaya arabasıyla daldı

Kırılan/bozulan telefonlar konusunda ilk akla gelen yer, telefonu aldığınız mağaza oluyor. Bu mağazaya bozulan/kırılan cihazınızı getirdiğinizde sizden ücret istediklerinde şikâyette bulunabilirsiniz. 26 yaşındaki genç bir kadın ise kendisine farklı bir çözüm yolu üretmiş; mağazaya otomobille dalmak.

Yeni Şafak
11:19 - 17/01/2017 Salı
Güncelleme: 11:22 - 17/01/2017 Salı
Yeni Şafak

Telefonunuzu bozulduğunda/kırıldığında garanti dışı işlem görmesi nedeniyle yeni cihazı almak veya tamir ettirmek için ekstra para vermeniz gerekebilir. Bu bazı müşterilerin hoş karşılamayacağı bir şey. Genellikle bu gibi durumlarda – doğru olan da bu – şikâyette bulunulur veya bu tip konuların şikâyet edildiği mecralara başvurulur. 26 yaşındaki genç kadın ise farklı bir yol denemiş: mağazaya aracıyla dalmak.



iPhone telefonunun camı kırıldığı için telefonu aldığı T-Mobile'ın mağazasına giden genç kadın, cihazın değişimi için ücret istenince çılgına döndü ve 2005 model Nissan Armada'sına binerek mağazanın camından içeri girdi. Bununla kalmayan kadın otomobilden inip çalışanlara saldırdı, mağazada bulunan diğer cihazlara hasar verdi. Bu “çılgın” hareketleri sonrası yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı; sonrasında gözaltına alındı.



Telefonunun sigortası olduğu hale para istenmesine sinirlendiğini belirten kadının mağazaya 30 bin dolar zarar verdiği açıklandı. İşte o anlar:




#iPhone
7 yıl önce