|

KOBİ'lere sanal çözüm: Sistem D

Küçük ve orta boy işletmeler için geliştirilen Sistem D adlı paket, aylık 89 milyon liraya şirketlere sanal dünyada ticaretin kapılarını açıyor.

Yeni Şafak
00:00 - 16/09/2001 Pazar
Güncelleme: 15:20 - 7/09/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

Türkiye'de üretim, ticaret, hizmet alanında faaliyet gösteren küçük ve orta boy işletmeler için, Sistem D adlı bir sanal ticaret paketi geliştirildi. Pakette; bilgisayar, yazıcılar, internet bağlantısı, yazılımlar, Muhasebe/Ticari Set, Dışbank Şirketlere Özel İnternet Şubesi, reklam olanağı, indirimli uçak bileti, otel rezervasyonu ve vergi danışmanlığı gibi birçok ürün ve hizmet yer alıyor.



Türkiye'de üretim, ticaret, hizmet alanında faaliyet gösteren küçük ve orta boy işletmeler için önemli bir yenilik olan Sistem D'nin iş ortakları arasında IBM, Vestel, Servus, Logo Yazılım, Microsoft, Ray Sigorta, e-kolay, Hürriyet ve Işıl Tur bulunuyor. İşletmeler Sistem D'nin tüm olanaklarından 89 milyon TL. aylık sabit bir ücret karşılığında yararlanabilecekler.



Dışbank Genel Müdür Yardımcısı Bülent Nur Özkan, "Sistem D, ekonomimizin belkemiği olan küçük ve orta boy işletmelerin önünü açacak ve işletmelere taze kan taşıyacak. Sistem D, küçük ve orta boy işletmelere bilgi teknolojisinin avantajlarını, tek paket içinde sunuyor. Sistem D, uyuyan devi uyandırmayı hedefliyor" dedi



Kapalı devre şirketler topluluğu


Sistem D'nin yalnızca teknoloji destekli bir hizmet paketi olmadığını vurgulayan Bülent Nur Özkan, proje kapsamında kapalı devre bir şirketler topluluğu oluşturulacağını kaydederek "Doğan Online ve e-kolay'ın, Sistem D için özel olarak hazırladığı portalde tüm Sistem D kullanıcısı olan şirketlerin bir arada bulunacakları bir ortam oluşturuldu" dedi.


http://www.sistemd.com


#KOBİ
#Sistem D
23 yıl önce