|

Last of Us 2 resmen duyuruldu

İlk oyunu ile PlayStation 3'ün en başarılı yapımlarından biri olan The Last of Us sonunda devam oyununa kavuştu. Yeni oyun Playstation Experience etkinliğinde resmi olarak duyuruldu.

Yeni Şafak
11:10 - 4/12/2016 Pazar
Güncelleme: 11:13 - 4/12/2016 Pazar
Yeni Şafak

Tüm dünyayı saran ve bulaşanları birkaç saat içerisinde insanlara saldıran yaratıklara dönüştüren salgın bir hastalığın başlamasından yirmi yıl sonrasını, 2033 yılını konu alan oyun 2013 yılında piyasaya çıktığında oldukça ilgi görmüştü.

Naughty Dog

tarafından geliştirilen, aksiyon-macera ve hayatta kalma-korku oyununun devamının geleceği de resmi olarak açıklandı.



Playstation Experience etkinliğinin sonunda yayınlanan sürpriz videodan Last of Us 2 çıktı!

Last of Us: Part II olarak duyurulan oyunun duyurusu ile birlikte ilk videosu da yayınlandı. Orman görüntüsü, yosun tutmuş sokak ve tabelalardan sonra gitarı eline alan Ellie'nin muhteşem şarkısı eşliğinde duyurusu gerçekleşen oyunun bu ilk videosunda Joel da yer alıyor.



Orijinal The Last of Us ve Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu oyunlarında yardımcı yönetmenlik yapan Bruce Straley, 1 yıllık iznini kullandığı için oyunun devamında herhangi bir görev almamış gibi gözüküyor. 20 senedir Naughty Dog'da çalışan Bruce Straley'in bu izni konusunda Sony herhangi bir açıklama yapmazken, umarız oyun açısından bir skandal olarak akıllarda kalmaz.




100 yeni yerli oyun üretildi





#Naughty Dog
#Last of Us 2
#Last of Us: Part II
#Playstation Experience
7 yıl önce