|

LG G4 Pro: Premium tasarım, çift arka kamera

LG'nin 'premium' tasarıma sahip olması beklenen yeni amiral gemisine yönelik bilgiler gelmeye başladı.

Yeni Şafak ve
12:48 - 28/08/2015 Cuma
Güncelleme: 09:48 - 28/08/2015 Cuma
Yeni Şafak

Bildiğimiz gibi Samsung'un Galaxy S6/Edge ile başlattığı ve S6 Edge+ ile Note 5 ile sürdürdüğü '

tepe seviyede premium tasarım

' hamlesinden oldukça olumlu bir geri dönüş aldı ve almayı da sürdürüyor.



Diğer yandan yüksek fiyat/performans oranı ile büyük bir çıkış yakalayan G2 modelinin ertesinde gelen G3 ve G4 ile plastik tasarıma devam ettiği için HTC One M ve Sony Xperia Z gibi metal kasalı rakipleri karşısında estetik açısından oldukça vasat bir performans sergileyen LG, Samsung'un da tasarıma odaklanması ile birlikte kendisi de benzer bir değişiklik için düğmeye bastı.







İşte LG'nin yılın son çeyreği içerisinde satışa sunmaya hazırlandığı yeni akıllısı LG G4 Pro bu bağlamda firmanın 'premium' tasarımla gelecek ilk tepe seviye modeli unvanını kazanacak. Henüz premium'un içinin nasıl doldurulacağı belli değil ancak tahminimizce plastik değil, alüminyum kasayla gelecektir.



Buna ek olarak

tarafından yapılan bilgilendirmeye göre, model 5.8-inç (2560x1440) büyüklüğünde IPS ekrana sahip olacak. Yani diğer bir deyişle tabletfon konseptinde tasarlanacak. Snapdragon 810 yongasetinin 4GB RAM tarafından destekleneceği G4 Pro Premium'un en bomba özelliği ise

olarak göze çarpıyor. Henüz çift kameranın detayları hakkında bilgi yok ancak çok büyük olasılıkla HTC de olduğu gibi biri ana diğeri ise asistan kamera olmak üzere iki tane arka kamerası sayesinde derinlik algısı oluşturacağını düşünüyoruz.



Dediğimiz gibi çıkış tarihi yılın son çeyreği olarak belirtiliyor ki bu da kuvvetle muhtemel Ekim sonu ya da Kasım ayı demek.





#lg
#akıllı telefon
#lg g4
#android
#LG G4 Pro
9 yıl önce