|

MacBook getirene Surface Pro 4

Microsoft, MacBook karşısındaki düşük satış oranları yükseltmek için değiştirme kampanyası başlatıyor. Bu kampanya ile eski MacBook'larını getiren kullanıcılara, Microsoft'un geçtiğimiz yıl tanıttığı Surface Pro 4 indirimli verilecek.

Yeni Şafak
11:12 - 28/10/2016 Cuma
Güncelleme: 11:57 - 28/10/2016 Cuma
Yeni Şafak
Microsoft, iPad getirenlere 455 dolar, iPhone 7 Plus getirenlere ise 580 dolar gibi fiyatlar biçiyor.
Microsoft, iPad getirenlere 455 dolar, iPhone 7 Plus getirenlere ise 580 dolar gibi fiyatlar biçiyor.

Apple geçtiğimiz akşam düzenlediği etkinlikte yeni MacBook Pro'yu tanıttı. Yeni MacBook, Touch Bar özelliği, Thunderbolt 3 bağlantı portu ve şık tasarımıyla ön plana çıkıyor. Microsoft da önceki akşam hayli dikkat çeken yeni Surface modellerini tanıttı.



İki firma da bu kadar başarılı bilgisayarlar üretmesine rağmen, satışlar söz konusu olduğunda Microsoft, Apple'ın gerisinde kalıyor. Bu durumu bir türlü aşamayan Microsoft, mevcut gidişatı tersine çevirecek bir değişim kampanyasına hazırlanıyor.



Microsoft, MacBook'unu getiren müşterilere (bilgisayarın durumuna göre) Surface Pro 4'te indirim uygulamanın çalışmasını yapıyor. Microsoft ayrıca MacBook ile sınırlı da kalmıyor. Yine Apple üretimi iPad getirenlere 455 dolar, iPhone 7 Plus getirenlere ise 580 dolar gibi fiyatlar biçiyor. Bu ürünleri değişim kampanyasına alırken, cihazların çalışır durumda olması ve orijinal şarj aletlerinin yanında bulunması gerekiyor.







Sadece ABD ve Porto Riko'da geçerli olan kampanya ile Microsoft, satış rakamlarında umduğunu bulamadığı Surface Pro 4'ü bu sayede daha fazla satmayı hedefliyor.



Neredeyse tüm eski MacBook modellerini kapsayan değişim programında elinizdeki MacBook'un ne kadar ettiğini

bağlantıdan görebilirsiniz.



#Apple
#MacBook
#Microsoft
#Surface Pro 4
#iPhone 7 Plus
#iPad
7 yıl önce