|

Mercedes-Maybach Vision 6 Cabriolet tanıtıldı

Mercedes-Maybach ortaklığının en yeni ürünü Vision 6 Cabriolet, Kaliforniya'daki 2017 Monterey Otomobil haftasında tanıtıldı. Kullandığı en yeni teknolojiler ve muhteşem tasarımıyla şimdiden efsane otomobiller arasında sayılabilir.

Yeni Şafak
13:40 - 21/08/2017 Pazartesi
Güncelleme: 14:16 - 21/08/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Mercedes-Maybach ortaklığının en son meyvesi Vision 6 Cabriolet.
Mercedes-Maybach ortaklığının en son meyvesi Vision 6 Cabriolet.
Mercedes-Maybach
ortaklığı
Vision 6 Cabriolet
konseptini geçtiğimiz hafta tanıttı. Vision 6'nın üstü açık olan konsepti, Mercedes'in fütüristik tasarım anlayışını tamamen yansıtıyor.
Mercedes'in Kaliforniya'daki tanıtım etkinliğine kadar sır gibi saklanan otomobilin bütün detayları
Monterey 2017 Otomobil haftasında
açıklandı. Otomobil tamamen elektrikli bir motora sahip olacak. Yaklaşık 6 metre uzunluğundaki araç tekerlekli lüks bir yata benziyor.
  • Muhteşem tasarımıyla gözden kaçmayan Vision 6 Cabriolet 4 elektrikli motorla 750 beygir güç üretecek. 0'dan 100 km/s'e 4 saniyenin altında ulaşacağı belirtilen bu canavar maksimum 250 km/s hız ile sabitlenmiş.
  • Elektrikli olarak tasarlanan aracın bataryaları tabanda konumlandırılmış. Hızlı şarj desteği olan araç 5 dakikalık şarjla 100 km gidebiliyor. Tam dolu şarj ile 500km'den fazla menzile sahip olacağı belirtildi.

Tasarımıyla göze hitap eden Vision 6 Cabriolet konsept teknik özellikleriyle de lüksün tanımını yeniden yapacak bir otomobil olacak.




#Mercedes
#Maybach
#Otomobil
#Konsept
7 yıl önce