|

Messenger Day güncellemesi yayınlandı

Facebook'un anlık mesajlaşma platformu Messenger'a yepyeni bir özellik eklendi. Son güncellemeyle birlikte platforma eklenen My Day özelliği, yine Snapchat'te olduğu gibi kullanıcılara 24 saatte silinen fotoğraf, video ve GIF paylaşma olanağı sağlıyor.

Yeni Şafak
16:44 - 10/03/2017 الجمعة
Yeni Şafak
Messenger'a eklenen My Day özelliği ile Facebook, bir platformuna daha Snapchat özelliği getirmiş oldu.
Messenger'a eklenen My Day özelliği ile Facebook, bir platformuna daha Snapchat özelliği getirmiş oldu.

Bildiğimiz üzere Facebook, Snapchat'ten aşırdığı özellikleri sahip olduğu tüm platformlara ekliyor. İlk etapta Instagram'a hikayeler (stories) özelliğini getiren Facebook, daha sonra WhatsApp'ın durum özelliğini güncelledi ve 24 saatte silinebilen resim, video ve GIF paylaşma imkanı verdi. İşte o özellik artık Facebook Messenger için de yayınlandı.




Messenger Day ismiyle getirilen özellik sayesinde kullanıcılar, takipçileriyle veya istediği kişilerle fotoğraf, video veya GIF paylaşımı yapabiliyor. Bu paylaşım, aynı Snapchat'te olduğu gibi 24 saat sonra kayboluyor.







Messenger Day özelliğiyle Facebook, kullanıcıların o gün ne yaptığını veya ne yapmak istediğini takipçileriyle paylaşma imkanı sağlıyor. Paylaşım yapmak için Messenger uygulamasının üst kısmında yer alan 'My Day' butonuna tıklamak gerekiyor. Böylece kamera uygulaması açılıyor ve istediğinin görüntüyü yakalayabiliyorsunuz. Ayrıca çektiğiniz fotoğrafları konum, saat vb. eklentiler ekleyerek süsleyebiliyorsunuz.



Facebook Messenger'ın yeni özelliğini kullanmak için uygulama marketinden son güncellemeyi yüklemek gerekiyor.



#Messenger Day
#Facebook
#Snapchat
٪d سنوات قبل