|

Mobil dünyanın yeni gözdesi

Samsung''un çok satan ürünü Galaxy S5 özelliklerini daha küçük boyutuyla sunan galaxy S5 mini, Avea tarafından satışa sunuldu. S5 mini, güçlü donanımı ve hayatı kolaylaştıran yeni özellikleriyle büyük ilgi görüyor

.
00:00 - 1/09/2014 Pazartesi
Güncelleme: 23:37 - 31/08/2014 Pazar
Yeni Şafak
Mobil dünyanın yeni gözdesi
Mobil dünyanın yeni gözdesi

Küçük boyutlu ama yüksek performans isteyenler için geliştirilen Samsung Galaxy S5 mini, Avea tarafından satışa sunuldu. Galaxy S5''le hemen hemen aynı teknik özelliklere sahip olan Galaxy S5 mini, yüksek işlem gücü, su ve toz geçirmezliği, ultra güç tasarrufu modu, parmak izi tarayıcı, çocuklara özel S Çocuk uygulaması gibi farklı özellikleriyle geliyor. S5 mini, dört çekirdekli işlemci, 1.5 GB RAM, dahili 16 GB depolama alanı ile dikkat çekiyor.

ULTRA GÜÇ TASARRUFU MODU

Telefonunuzun şarjı azken önemli çağrıları yanıtlayamama endişesi yaşamamak için pil ömrünü Ultra Güç Tasarrufu Modu''nu aktif hale getirerek artırabilirsiniz. Samsung Galaxy S5 mini''nin Ultra Güç Tasarrufu Modu, pil tüketiminizi ciddi oranda azaltmak için ekranınızı siyah beyaz yapar ve o an gereksiz olan tüm özellikleri kapatır.

PARMAK İZİ TARAYICI İLE GÜVENLİK

Sadece parmak izinizi okutarak Galaxy S5 mini''nizi açabilir veya çevrimiçi satın alma işlemlerinizi onaylayabilirsiniz. Parmak izi okuyucu ile 193 ülkede 26 para birimiyle kullanılan PayPal ödeme yönteminden güvenli bir şekilde yararlanabilirsiniz.

1 METREYE KADAR SU GEÇİRMEZ

Galaxy S5 mini''nin IP67 sertifikalı gövdesi, yağmura, sıvılara ve toza karşı dayanıklı. Bu sayede hayatınızı kolaylaştırır ve özgürlüğün keyfini daha fazla çıkarmanıza yardımcı olur.

KALP ATIŞ HIZINIZI ÖLÇER

Samsung Galaxy S5 mini''nin yenilenen S Health 3.0 özelliği günlük egzersizlerinizi gönül rahatça görüntülüyor ve daha kaliteli bir yaşam biçimine destek sağlıyor. Telefonunuzun üzerinde bulunan Kalp Hızı Ölçer ise her an kalp atışı hızınızı kontrol etme imkanı sunuyor.

FORMUNUZU KORUMAYA YARDIMCI

Samsung Uygulama Merkezi''nden indirebileceğiniz Runkeeper, Skimble ve Map My Fitness gibi kişisel koçluk uygulamaları, S Health özelliklerini geliştirerek formunuzu korumanıza yardımcı oluyor.

Güçlü teknik donanım

4,5 inç HD Süper AMOLED ekran, 1,4 GHz dört çekirdekli işlemci, Android KitKat 4,4 işletim sistemi, 1,5 GB RAM, 16 GB hafıza+MicroSD yuvası (64 GB''a kadar), Arka Kamera; 8 MP (1/4,0 inç LED flaşlı otomatik netlemeli kamera), Ön Kamera: 2,1 Mp (Full HD), WiFi, a/b/g/n, USB 2,0, IR Remote (Uzaktan Kumandalı), Bluetooth 4,0, Özel Mod / Çocuk Modu.


10 yıl önce