|

Note 7'nin ilk reklamı yayınlandı

Samsung'un merakla beklenen yeni amiral gemisi Galaxy Note 7'nin ilk TV reklamı yayınlandı. Samsung Kore'nin resmi YouTube hesabından paylaşılan reklamda telefona dair bazı detaylar veriliyor.

Yeni Şafak ve
15:23 - 28/07/2016 الخميس
Güncelleme: 12:24 - 28/07/2016 الخميس
Yeni Şafak
Samsung Galaxy Note 7'nin detaylarının belli olduğu ilk TV reklamı yayınlandı.
Samsung Galaxy Note 7'nin detaylarının belli olduğu ilk TV reklamı yayınlandı.

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy Note 7'nin tanıtımına artık sayılı günler kaldı. 2 Ağustos Salı günü resmen tanıtılacak telefon için milyonlarca kişi nefesini tuttu.



Galaxy Note 7, Samsung'un belki de en çok merakla beklenen telefonu oldu. Zira sızıntı bilgiler doğrultusunda telefonun barındırdığı özellikleri öğrendik. Eğer bu bilgiler doğruysa Note 7, yüksek ihtimalle Samsung'un gelmiş geçmiş en iyi akıllı telefonu olacak.





İşte Galaxy Note 7'ye dair nihayet ilk

. Güney Koreli teknoloji devinin kendi ülkesinde yayınladığı ilk TV reklamında Note 7'ye dair bazı detaylar veriliyor.





Maalesef reklamda henüz telefonu göremiyoruz. Zira resmi tanıtımın 2 Ağustos'ta gerçekleşeceğini belirtmiştik. Fakat reklamda bazı detaylar çok akıllı bir şekilde yerleştirilmiş. Örneğin iris tarayıcı özelliği. Bu özelliğin olup olmayacağı uzun süre konuşuldu. Artık Note 7'de kesinlikle iris tarayıcı olduğunu söyleyebiliriz. Gördüğümüz üzere videonun başlangıcında bazı ekran kilidi seçenekleri veriliyor. Bunlar parmak izi ve desenle giriş yöntemleri. Bunlarla birlikte yeni bir kilit seçeneğinin geleceği vurgulanıyor ki o da iris tarayıcı oluyor. Bu yöntem ile ekran kilidinin sadece 0.22 saniyede açılacağı iddia ediliyor.





Bir başka dikkat çeken detay ise Note 7'nin IP68 su ve toz geçirmez sertifikaya sahip olacağı. 15. saniyede gördüğümüz üzere telefonlar suya atılıyor. Bu da 1,5 metreye kadar 30 dakika süreyle suya dayanıklı olduğunu gösteriyor.



Son olarak da isim belirsizliği yer alıyor. Reklamda 0, 1, 2, 3, 4, 5 ve ? ile yeni Note serisinin hangi isimle geleceği vurgulanmış. Yani Samsung hala burada bir sürpriz yapmak istiyor ama yeni Note serisinin 6 değil 7 ismiyle geleceğini gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz.


#Samsung
#Galaxy Note 7
#Akıllı Telefon
٪d سنوات قبل