|

Note 8 meraklılarına müjdeli haber

Note 7 serisi ile büyük bir fiyasko yaşayan Samsung, Note 8 ile meraklılarını mutlu edebilmek için tüm gücü ile çalışmaya devam ediyor. Phablet cihazının tanıtımını gerçekleştireceği düşünülen IFA’nın yöneticileri ise cihazın meraklıları ile buluşacağı tarihi açıkladı.

Yeni Şafak
11:23 - 25/04/2017 вторник
Güncelleme: 11:44 - 25/04/2017 вторник
Yeni Şafak
Note 8'in tanıtım tarihi hakkında ilk bilgiler gelmeye başladı.
Note 8'in tanıtım tarihi hakkında ilk bilgiler gelmeye başladı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, 2016 yılında piyasa sürdüğü Note 7 telefonu ile büyük bir fiyasko yaşadı. Her gün patlayan telefonun yarattığı tehlikeyi ortadan kaldırmak isteyen firma ise tüm dünyadan Note 7 cihazını topladı ve söz konusu skandal durum için tüm Samsung severlerden özür diledi. Akabinde yaptığı açıklama ile hatasını kabul eden teknoloji devi, Samsung Galaxy S8’i işaret ederek bu olayı unutturacağının sözünü verdi. Yeni amiral gemisi ile de verdiği sözü tutmuş oldu.

Yeni telefonun tanıtımı ile yeniden güven pompalayan Samsung, Note serisi hayranlarının da gönlünü yapma kararı aldı. Seride 2 basamak atlayan firma kullanıcılarını Note 8 ile buluşturacak. Cihaza ile meraklıların kavuşma tarihide yavaş yavaş belli olmaya başladı.

Korea Times’ın aktardığı bilgiye göre IFA’nın yöneticisi Jens Heithecker, Note 8’in tanıtım tarihi hakkında açıklama yaparak Note severlere müjdeyi verdi. Samsung cephesinden kesin bilgi yer almıyor ama tarihi dile getiren kişi IFA’nın üst düzey yöneticisi olduğu düşünüldüğünde tarihe kesin gözü ile bakılıyor ve Jens Heithecker’a göre ise Samsung Galaxy Note 8 1-6 Eylül tarihleri arasında Berlin’de düzenlenecek olan IFA fuarında tanıtılacak.

Belirtilen tarihe bakıldığında Apple’ın iPhone cihazını tattığı tarihe denk gelmesi, rekabeti kızıştıracak gibi görünüyor. Fakat Apple cephesinde yaşanan OLED sıkıntı, telefonun çıkış tarihini erteleyeceği yönünde. Şayet Apple OLED panel yüzünde tanıtım tarihini ertelerse bu Samsung için büyük bir avantaja dönüşecek. Yeni yılda ciddi bir satış rakamına ulaşmak isteyen Apple’ın cihaz tanıtımını ertelemesi ise hedeflerine balta vuracak gibi görünüyor.

#Note 7
#Note 8
#Samsung
#iPhone
#Apple
7 лет назад