|

Öfkeli müşteri Apple Store'daki iPhone'ları parçaladı!

Fransa'nın Dijon kentinde Apple çalışanlarına öfkelenen bir kişi, Apple Store'a girerek, mağazadaki onlarca iPhone'u parçaladı. Çalışanların müdahale etmediği kişi, daha sonra güvenlik görevlilerince gözaltına alındı.

Yeni Şafak
10:10 - 1/10/2016 Cumartesi
Güncelleme: 10:13 - 1/10/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
Elindeki sert cisimle mağazadaki iPhone'ları parçalayan saldırgan, yaklaşık 50 bin euro zarara neden oldu.
Elindeki sert cisimle mağazadaki iPhone'ları parçalayan saldırgan, yaklaşık 50 bin euro zarara neden oldu.

ABD'li teknoloji devi Apple'ın dünya çapında çok sayıda mağazası bulunuyor. Apple Store'lara gidenlerin bileceği üzere bu mağazalarda Apple ürünleri sergileniyor ve müşteriler rahat bir şekilde istediği ürünü inceleyebiliyor. Fakat bu uygulama, tüm Apple kullanıcılarının iyi ve hoşgörülü olduğu anlamına gelmiyor tabi…



9to5Mac'te yer alan habere göre geride bıraktığımız gün, Fransa'nın Dijon kentindeki Apple Store'da sıra dışı bir olay yaşandı. Mağazaya giren bir müşteri, şu sözleri sarf ettikten sonra elindeki sert cisimle iPhone'ları parçaladı:



  • “Apple, Avrupa'da müşteri haklarını ihlal ediyor. Zararımı karşılamalarını talep ediyorum fakat paramı geri vermiyorlar. Bunun sonrasında ne olur? İşte böyle olur…"



Gördüğümüz üzere Apple'a bir hayli sinirlenen Fransız, elindeki sert cisimle mağazadaki onlarca iPhone'u parçalıyor. Bu olay yaşanırken, mağazadaki çalışanlar ise sadece seyretmekle yetiniyor. Zira müdahale etmeleri halinde, vatandaş haklarına göre kendileri de suçlu duruma düşebiliyor.



Öfkeli müşteri daha sonra güvenlik tarafından yakalanıyor ve gözaltına alınıyor. Mağazada yaklaşık 50 bin euroluk zararın meydana geldiği ve bu zararın söz konusu saldırgan tarafından tazmin edileceği ifade ediliyor.



#Apple
#iPhone
#Apple Store
#Fransa
#Dijon
8 yıl önce