|

Ön sipariş için büyük önlem

Geçmiş dönemlerde stok sıkıntısı yaşayan Samsung, yeni cihazında aynı sorunlarla karşılaşmamak için gerekli tüm önlemleri almaya çalışıyor. Ön sipariş sürecinde büyük bir patlama bekleyen teknoloji devi, stok sorununu hazırda beklettiği 20 milyon Galaxy S8 ile çözmeyi planlıyor.

Yeni Şafak
12:33 - 31/03/2017 Cuma
Güncelleme: 12:34 - 31/03/2017 Cuma
Yeni Şafak
Ön sipariş için 20 milyon Galaxy S8 hazırda bekletiliyor.
Ön sipariş için 20 milyon Galaxy S8 hazırda bekletiliyor.

İki gün önce tanıtımı gerçekleştirilen Samsung Galaxy S8, ekran kasa oranı ve donanımsal özellikleri ile akıllı telefon kullanıcılarının ilgisini çekmeye başladı. Tanıtımın ardından ön siparişi tüm kullanıcılara açan firma, teslimatları ise önümüzdeki ay sonra yapmayı planlıyor.



Yoğun bir ilgi gören Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'a şimdiden ciddi ön siparişlerin alındığı belirtildi. Söz konusu yoğunluk karşısında ön sipariş veren kullanıcıları ise şimdiden stok sıkıntısı sarmaya başladı.



Bildiğiniz gibi Samsung daha önceki Galaxy S6 Edge ve Galaxy S7 modellerinde büyük stok problemleri yaşamıştı. Yeni tanıtımını yaptığı Galaxy S8 modelinde ise ön sipariş patlaması bekleniyor ve bu yüzden kullanıcıların stok sıkıntısı yaşayıp yaşamayacağı merak ediliyordu.



Konuya ilişkin firma, geçmişte yaşanılan stok problemlerinden tecrübe edindiğini ve sorun yaşanmayacağını belirterek meraklı kullanıcılarının yüreğine su serpti. Ayrıca bu konu hakkında gerekli tüm tedbirlerin alındığının da altını çizdi.



Bununla birlikte Samsung'un mobil cihazlardan sorumlu müdürü DJ Koh, kullanıcıların göstereceği yoğun talep sonrasında tedarik sorunu yaşamamak için yaklaşık 20 milyon adet Galaxy S8'i hazır hale getirdiklerini belitti.



Son olarak Güney Koreli teknoloji devi, yeni amiral gemisi ile akıllı telefon piyasasını alt üst etmeyi hedefliyor ve söz konusu hedefin gerçekleşmesi adına tüm önlemleri hızlıca alıyor.



#Samsung
#Galaxy S8
#Ön sipariş
#Stok
7 yıl önce