|

Beşiktaş'a 'Güneş' doğacak

Beşiktaş’ta en güçlü teknik direktör adayı olan Şenol Güneş ile siyah-beyazlı yönetim görüşmelere başlamaya hazırlanıyor. İki tarafta önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan görüşmelerde şartlarını sunacak ve anlaşma sağlanırsa gelecek hafta içerisinde Güneş, Beşiktaş’ın başına geçecek.

Yeni Şafak
11:16 - 5/06/2015 Friday
Güncelleme: 11:57 - 5/06/2015 Friday
IHA

Slaven Bilic'ten boşalan teknik direktörlük görevine Şenol Güneş'i getirmek isteyen Beşiktaş, girişimlerine başladı. Tecrübeli teknik adam ile siyah-beyazlı yönetimin birkaç gün içerisinde görüşme yapması bekleniyor.



Bursaspor'da başarılı bir sezon geçiren Şenol Güneş, yeşil-beyazlı ekiple yol ayrımına girdi ve Beşiktaş yönetimi de Bursaspor ile sözleşmesi sona eren tecrübeli teknik adam ile görüşmek için girişimlerine başladı. Bu girişimler sonunda Güneş'ten randevu alan siyah-beyazlı yöneticiler birkaç gün içerisinde deneyimli çalıştırıcı ile masaya oturacak. İki tarafında şartlarını masaya koyacağı görüşmede, eğer anlaşma ortamı sağlanırsa Beşiktaş cephesi transfer çalışmalarını Şenol Güneş'e aktaracak. Bu görüşmeler sonunda hem Beşiktaş cephesi hem de Şenol Güneş eğer uzlaşır ise önümüzdeki hafta içerisinde de deneyimli çalıştırıcı Beşiktaş'a imzayı atacak.



İki taraf arasında anlaşma sağlanamaması durumunda ise siyah-beyazlılar, listedeki diğer teknik adamlara yönelecek. Özellikle ilk tercih olarak Türk teknik adamları değerlendirecek olan Beşiktaş yönetiminin listesinin ikinci sırasında ise Mustafa Denizli bulunuyor. Transfer çalışmalarını eski teknik direktör Slaven Bilic'in raporu doğrultusunda yapmaya çalışan Beşiktaş transfer komitesinin de, siyah-beyazlı ekipte teknik direktör belirsizliğinin uzun sürmemesi konusunda başkan Fikret Orman'ı uyardığı gelen haberler arasında.

#beşiktaş
#şenol güneş
#mustafa denizli
#transfer
9 years ago