|

Oyun oynayarak tam 22 kilo verdi

Telltale İletişim Sorumlusu Job Stauffer, gelişen teknolojiyle birlikte kolay kilo vermenin formülünü paylaştı. Sanal Gerçeklik oyunları oynayarak 5 ay içinde tam 22 kilo veren Stauffer, bu süre içinde hem eğlenip hem de istediği görünüme kavuştuğunu ifade ediyor.

Yeni Şafak
13:59 - 8/03/2017 Çarşamba
Güncelleme: 13:59 - 8/03/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Job Stauffer'ın eski hali ve 22 kilo vermiş hali arasında çok ciddi bir fark olduğu görülüyor.
Job Stauffer'ın eski hali ve 22 kilo vermiş hali arasında çok ciddi bir fark olduğu görülüyor.

Kilo vermek, birçok kişi için çoğu zaman işkenceye dönüşmüştür. Zira kilo verme gayreti içinde olan insanlar genellikle uyması gereken diyet ve spor programını ihmal ederek, bu süreci daha da zorlaştırıyor. Kabul etmek gerekir ki diyet ve spor yapmak herkes için keyifli bir olay değil.



Fakat hem oyun oynayıp hem de kilo vermeye herkes sıcak bakabilir. İşte imkansız gibi görünen bu olayı Telltale İletişim Sorumlusu Job Stauffer başardı.



PC Gamer'a açıklamalarda bulunan Stauffer, VR (sanal gerçeklik) ve VR oyunlarının hayatını nasıl değiştirdiğini anlattı. Düzenli bir şekilde sanal gerçeklik oyunları oynadığını ve bununla birlikte sıvı tükettiğini belirten Stauffer, bir mucizenin gerçekleştiğini ve 5 ay gibi bir sürede yaklaşık 23 kilo verdiğini açıkladı. Tabii Stauffer bu süre içinde kalori tüketimini de sınırlamış. Zira aksi halde bir yaptığı eylemin bir faydasını göremezdi.



Eski haline oranla çok daha zayıf görünen Stauffer, hareketli oyunlar oynayarak yüksek miktarda kalori yaktığını, ayrıca bunu yaparken çok da eğlendiğini ifade ediyor.



#Job Stauffer
#VR
#Sanal gerçeklik
7 yıl önce