|

PES 2017'de tepki çeken Türkiye hatası

Pro Evolution Soccer 2017'nin yeni mobil sürümü oyunseverleri şaşkına uğrattı. Oyunu indirenPro Evolution Soccer meraklıları Türkiye'yi aradıklarında yeni bulamadı. Önceki sürümlerde Avrupa kategorisinde bulunan Türkiye, Şimdi ise Asya-Okyanusya bölgesinde yerini alıyor.

Yeni Şafak ve
12:08 - 27/05/2017 Cumartesi
Güncelleme: 12:09 - 27/05/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
PES 2017'nin yeni mobil sürümünde Türkiye, Avrupa yerine  Asya-Okyanusya bölgesinde  yer alıyor.
PES 2017'nin yeni mobil sürümünde Türkiye, Avrupa yerine Asya-Okyanusya bölgesinde yer alıyor.

Japon oyun üreticisi Konami’nin, kullanıcılarına sunduğu Pro Evolution Soccer 2017 mobil sürümünde oyuncular nedenini çözemediği bir durumla karşılaştılar. Oyunun ülke kategorilerinde yer alan Türkiye, bu mobil sürümde Avrupa yerine Asya-Okyanusya bölgesine bulunuyor ve bu durumun nedeni bilinmiyor.

Söz konusu duruma tepki gösteren oyuncular, firma tarafından bir açıklama bekliyor. Fakat şirket kanadından henüz resmi bir açıklamada gelmiş değil.


Bu durumun ise son dönemde Avrupa ile gerilen ilişkilerimizin bir ürünü olup olmadığı hakkında bilgi bulunmuyor. Pro Evolution Soccer meraklıları ise duruma ilişkin bir resmi açıklama beklerken, hatanın kısa süre içerisinde düzeltilmesini talep ediyor. Ayrıca İsrail de Türkiye gibi Asya bölgesinde yer alıyor.

#Konami
#Pro Evolution Soccer
#Avrupa
#Asya
7 yıl önce