|

PES 2017'nin oynanış videosu yayınlandı

Milyonlarca futbol severin merakla beklediği PES 2017'nin oynanış videosu yayınlandı. Videoda oyunun getirdiği yenilikler açık bir şekilde görünüyor.

Yeni Şafak
11:10 - 5/08/2016 Cuma
Güncelleme: 08:11 - 5/08/2016 Cuma
Yeni Şafak
PES 2017'nin oynanış videosu yayınlandı.
PES 2017'nin oynanış videosu yayınlandı.

KONAMI'nin dünyaca ünlü futbolu oyunu Pro Evolution Soccer'ın en yenisi PES 2017 için milyonlar nefesini tuttu. 15 Eylül'de tüm dünyada piyasaya çıkması beklenen oyun hayli iddialı geliyor.



Bildiğimiz üzere EA Sports bu sene FIFA 17'de oyun motorunu değiştirdi ve bambaşka bir futbol oyunu deneyimi sunacak. Haliyle KONAMI de bunun altında kalmamak için PES 2017'de yeni özellikler sunacak.



PES 2017'de gelecek yeni özellikler şu şekilde:



  • Real Touch:
    Diğer oyuncuları da kontrol ederek hiç beklenmedik bir şekilde sürpriz paslar verme.
  • Precise Pass:
    Real Touch özelliğiyle kombine edilen bu özellik ile pas vermek artık sanata dönüşüyor. Pas hızı ve doğruluğu artık çok daha gerçekçi.
  • Kaleciler:
    Artık kaleci animasyonları çok daha gerçekçi olacak. Gol olduğunda kalecilerin verdiği reaksiyonlar, mevcut oyuna göre çok daha farklı gerçekleşecek.
  • Korner Stratejileri:
    Hem savunma hem de hücum yaparken köşe vuruşları artık çok daha gelişmiş olacak. Adam adama markaj yapma imkanı geliyor.
  • Doğal Hareketler:
    Futbolcuların koşuları, pasları, şutları, çalımları kısacası tüm hareketleri artık çok daha gerçekçi bir görünüme sahip olacak. Örneğin çok koşup yorulan bir futbolcunun çalım atması veya şut çekmesi daha da zorlaşacak.

PES 2017'nin yapay zekasında yapılan iyileştirmeler sayesinde çok daha gerçekçi bir futbol deneyimi bizleri bekliyor. Bu yapay zeka her maçtan sonra oyuncuların hareketlerini hafızasına kaydedecek ve ilerleyen maçlarda oyunculara göre farklı tepkiler verecek.



Bu özellikleri zaten az çok biliyorduk. Lakin PES 2017'nin oynanış videosu ilk kez yayınlandı. Böylece bu yazdığımız özelliklerin pratikte nasıl göründüğünü izleyebiliyoruz. İşte PES 2017'nin oynanış videosu:





#PES 2017
#KONAMI
#FIFA 17
#Futbol
8 yıl önce