|

Picodi Türkiye ile online alışveriş fırsatlarının ve kuponlarının tadını çıkarın

Picodi Türkiye

Yeni Şafak ve
15:01 - 26/05/2016 Perşembe
Güncelleme: 13:16 - 31/05/2016 Salı
Diğer

Kupon web siteleri zincirinin sahibi olan e-ticaret grubu International Coupons, bu kez yeni markası olan

adı altında dünya genelinde bir çok ülkede yeni kupon sitelerini duyurmaya devam ediyor.



2008 yılında kurulan International Coupons, en popüler alışveriş sitelerinden topladığı anlık para tasarruf kodları ve indirim fırsatları ile kupon kodu sitelerinin en büyüğü olmaya yatırım yapıyor. 2014 yılında International Coupons'un websiteleri, satışlarda yaklaşık 88 milyon Euro'luk bir değer elde etti ve siteyi toplamda 10 milyondan fazla kişi ziyaret etti. Grup'un sahip olduğu kupon siteleri her ay 5 milyonun üzerinde ziyaret ediliyor ve bu rakam çok sayıdaki mevcut pazarların her birinde yerine konacak yenilikçi fikirler ile kesinlikle büyümeye devam edecek gibi görünüyor.



International Coupons şirketi, Polonya ve Türkiye'de en geniş kupon sitelerine sahip. Bu iki ülkede lider olmasının dışında; Brezilya, İspanya ve Rusya gibi ülkelerde de güçlü bir pazar varlığına sahip. Şirket, bu yıl da genişlemeye devam ederken markalaşma çalışamalarına devam ediyor.



2015 yılı Kasım'da, şirket bu kez yeni pazarlardaki online mağazalar ile pazarlık edip, yeni kupon siteleri kuracağını duyurdu. Tüm bu siteler, hem yerel hem de büyük uluslararası markaların online mağazalarında kullanılmak üzere, indirime hasret online alışveriş severlerin en yararlı kupon kodlarını ve online fırsatları kullanmalarına yardımcı olmak için oluşturuldu.



Avrupa ve Güney Amerika kupon sitelerinin piyasaya sürülmesi ile birlikte şirket, Vietnam, Endonezya, Tayland, Nijerya, Yunanistan, Pakistan, Filipinler ve Malezya'da bulunan müşteriler için de kupon kodu siteleri oluşturmaya başladı.



Neden tüm yeni pazarlar yeni bir isim altında lanse ediliyor? Çünkü şirket, "Picodi" adını kullanarak güçlü ve tutarlı bir marka kimliği elde etme peşinde. Şirket CEO'su: " Güçlü bir marka kimliği inşa ederek, Picodi adının indirimli alışveriş ile eş anlamlı olmasını umut ediyoruz." diye ekliyor. 2016 yılının sonu itibari ile şirkete ait tüm kupon websiteleri "Picodi" olarak bilinecek.



Picodi Türkiye, alışveriş marketleri ve elektronik mağazalara ait en güncel fırsatları ve başka hiçbir yerde bulunamayacak Picodi özel kodlarını takipçisine sunmasıyla, ülkedeki tüm online alışveriş severlere bir sonraki alışverişlerinde nasıl yardımcı olacağı konusunda oldukça emin görünüyor. Bu duruma en iyi örnek Türkiye'nin en büyük mağazalarından olan N11, Trednyol veya Git indirim kodları yayınlamasının dışında aynı zamanda Çin mağazalarının en iyi indirim ve kampanyalarını da kullanıcı ile buluşturuyor. Şu anda ülkemizde oldukça popüler olan

da sitede kolayca bulmak mümkün.



Bunun dışında, Picodi kullanıcısı otel ve uçuş rezervasyonları gibi seyahat işlemlerinde veya resteronlardan verecekleri siparişlerde %80'e varan indirimlere sahip olabilecek. Picodi'de bir kullanıcının kendi ücretsiz üyeliğini oluşturmasının yanı sıra, en son güncellemeleri ve fırsatları e-posta olarak alabilmek için bültene de abone olabilmektedir.



#alışveriş
#online
#picodi
8 yıl önce