|

PlayStation 4 Pro Türkiye’de satışa sunuldu

Sony'nin gelişmiş görüntü teknolojisi sayesinde şimdiye kadarki en zengin ve en güçlü konsolu PlayStation 4 Pro, bugün resmi olarak Türkiye'de satışa sunuldu.

Yeni Şafak
16:33 - 10/11/2016 Perşembe
Güncelleme: 13:36 - 10/11/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Bu zamana kadar çıkan en güçlü konsol sloganını kullanan PlayStation 4 Pro, ülkemizde satışa sunuldu.
Bu zamana kadar çıkan en güçlü konsol sloganını kullanan PlayStation 4 Pro, ülkemizde satışa sunuldu.

Sony tarafından satışa sunulan PlayStation 4 Pro dinamik 4K oyun ve 4K eğlenceyi destekleyecek.

PlayStation 4 Pro Türkiye'de 1.699 TL tavsiye edilen satış fiyatı ile Avrupa, Ortadoğu, Güney Afrika ve Avustralya ile birlikte satışa sunuldu.


Bu güçlü konsolun çıkışı ile birlikte, Call Of Duty: Infinite Warfare (Activision), Ratchet & Clank, The Last of Us Remastered ve Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu (SIE Worldwide Studios) gibi satış rekorları kıran oyunlar daha kaliteli bir görüntü ve görsel deneyim ile birlikte oynanabilecek. Söz konusu oyunlar PlayStation 4 Pro çıktığı için kendini yenilemişti.



PlayStation 4 Pro, 4K kalitesinde çözünürlüğü ve Yüksek Dinamik Aralığı (HDR) desteklemesi ile en son görüntüleme teknolojisinden yararlanıyor.

Konsolun güçlü CPU ve GPU'su, oyun geliştiricilerin dinamik 4K kalitesindeki grafikleri, eşi görülmemiş görsel hassasiyet ile veya daha akıcı ve istikrarlı kare hızlarında sunmasını ve böylece daha yüksek kalitede oyunlar geliştirmesini sağlıyor. Oyun severler tüm PlayStation 4 oyunlarını hem PlayStation 4 Pro hem de yakın zaman önce piyasaya sürülen inceltilmiş standart PlayStation 4 üzerinde oynayabilecek.



Bu arada konsoldaki Netflix uygulaması ile “Narcos 2. Sezon” ve Luke Cage” gibi 4K içeriği olan diziler internet üzerinden izlenebilecek.

Yılsonuna kadar, Netflix'in yaklaşık 600 saatlik yeni 4K içerik sunması bekleniyor. Hâlihazırda en büyük 4K içerik kaynaklarından biri olan YouTube da, konsol üzerinde 4K içeriği desteklemek üzere güncelleniyor.



#Sony
#PlayStation 4 Pro
#PlayStation 4 Pro Türkiye
#PlayStation 4 Pro Türkiye Fiyatı
7 yıl önce