|

PlayStation Plus Şubat ayı ücretsiz oyunlar belli oldu

Sony PlayStation 4, PlayStation 3 veya PlayStation Vita konsollarına sahip olan PlayStation Plus üyelerine her ay ücretsiz oyunlar veriyor. Şubat ayının ücretsiz oyunları ise belli oldu.

Yeni Şafak
13:52 - 2/02/2017 Perşembe
Güncelleme: 13:54 - 2/02/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Sony PlayStation 4, PlayStation 3 veya PlayStation Vita konsolları için Şubat ayı ücretsiz oyunlarını duyurdu.
Sony PlayStation 4, PlayStation 3 veya PlayStation Vita konsolları için Şubat ayı ücretsiz oyunlarını duyurdu.

Sony 2017'nin ilk ayında Day of the Tentacle, This War of Mine: The Little Ones, BlazeRush, The Swindle, Azkend 2: The World Beneath ve Titan Souls oyunlarını PlayStation Plus üyelerine ücretsiz olarak vermişti. Bu ayın ücretsiz oyunlarını da duyurdu.



PlayStation Plus üyelerine bu ay TorqueL, Ninja Senki DX, Anna: Extended Edition, Starwhal, LittleBigPlanet 3 ve Not A Hero oyunları ücretsiz olarak verilecek. 7 Şubat 2017 tarihinde ücretsiz olarak oyunculara sunulacak olan oyunlar tüm platformlarda gelmeyecek. PlayStation 4 platformu için LittleBigPlanet 3, Not a Hero, Starwhal, Ninja Senki DX ve TorqueL oyunları ücretsiz olarak verilirken, PlayStation 3 için sadece Anna: Extended Edition oyunu ücretsiz verilecek. PlayStation Vita kullanıcıları ise TorqueL ve Ninja Senki DX oyunlarına ücretsiz sahip olabilecek.




#PlayStation Plus
#Şubat
#Ücretsiz
7 yıl önce