|

PlayStation Store güncellendi

PlayStation Store üzerinde gelen yeni güncelleme ile PlayStation 4 Pro oyunlarını ayırt etmek daha kolay olacak. Sony, yeni güncelleme ile içeriklerin bilgilendirme kısımlarını daha ayrıntılı bir hale getiriyor.

Yeni Şafak
10:23 - 28/12/2016 Çarşamba
Güncelleme: 10:25 - 28/12/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

PlayStation Store üzerinde yapılan güncelleme ile Sony, kendi oyunlarından bazılarının açıklama kısımlarını geliştirdi. Artık bir oyunun PlayStation 4 Pro'nun nimetlerinden faydalanıp faydalanmadığını anlamak için araştırma yapmanız gerekmeyecek.



PlayStation Store üzerinde yapılan güncelleme ile Uncharted 4: A Thief's End, The Last of Us: Remastered, Infamous: First Light, Infamous: Second Son ve Ratchet & Clank oyunlarının açıklamaları yenilendi. PlayStation 4 Pro'nun bu oyunlara etkisini çok daha rahat görebileceğiniz açıklama kısımlarında, yapılan geliştirmelerin neler olduğu yer alıyor.





Sony dışında firmalar tarafından üretilen oyunlar konusunda herhangi bir gelişme olup olmayacağı yönünde bir bilgi şimdilik yok. Fakat Sony, “upscale” işlemi ile 1080p görüntüsü 4K çözünürlüğe getirilen PlayStation 4 Pro oyunlarının açıklamalarında “PS4 Pro HD” ifadesine yer vermiş oldu. Şirketin bunu yapmasındaki en büyük etken kullanıcıların PS 4 – PS 4 PRO HD oyunları arasındaki farkı anlamaları ve satın alma işlemi sonrası sorun yaşamamaları olarak gösterilebilir.









#PlayStation Store
#Güncelleme
7 yıl önce